Înregistrează timpul muncit de către angajații tăi prin funcția de Intrare / Ieșire de pe telefon

Totul este în mișcare și totul se întâmplă foarte repede, astfel și pontajul angajaților trebuie să țină pasul cu acest ritm. Pontajul cu pixul pe hârtie sau în Excel nu mai este o soluție sau nu va mai fi pe termen lung. iFlow este o aplicație online, accesibilă de pe orice dispozitiv, de oriunde te-ai afla.

Aplicația îți oferă posibilitatea de a utiliza pontajul direct de pe telefon, datorită funcției de self service pentru angajați, aceasta se pliază perfect pentru viteza cu care se mișcă lucrurile acum. Nu trebuie să fi la un birou sau în fața unui calculator pentru a te ponta sau pentru a verifica pontajele.

Aplicația iFlow este disponibilă de pe orice dispozitiv oferindu-ți posibilitatea de a accesa și de a utiliza softul în orice moment, din orice loc. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a te bucura de toate funcționalitățile iFlow.

Care sunt beneficiile aplicației iFlow?

Aplicație self service

Acesta este un mare beneficiu pentru că asta înseamnă că fiecare angajat se poate ponta singur. De asemenea, își poate adăuga cererile de concediu, poate verifica numărul de zile de concediu disponibile, își poate printa singur cererile de concediu, deci acestea pot ajunge la tine, deja semnate din momentul în care le aprobi.

Disponibilă pe orice device

Cel mai important aspect al unei afaceri de succes este să ai acces la informații utile oricând, de oriunde te-ai afla. Poți verifica situația angajaților tăi chiar și atunci când nu te afli în companie sau ești plecat în afara țării. De cele mai multe ori personalul HR primește telefoane cu întrebări din partea angajaților privind numărul de zile de concediu disponibile, datorită aplicației iFlow poți răspunde rapid acestor întrebări. Chiar și atunci când nu te afli la birou. Aplicația nu necesită instalare, este ușor de accesat din browserul dispozitivului folosit.

Rezolvi problemele în doar câteva secunde

Pe cât este de utilă prezența reală, pe atât de multe probleme poți întâmpina. Ne-am gândit la majoritatea situațiilor și am adăugat soluții automatizate pentru acestea. Cu iFlow ești mereu conform legii și foaia de pontaj este tot timpul corectă. Aplicația detectează erorile și îți oferă toate detaliile despre anomaliile întâlnite, acestea sunt mai apoi centralizate într-un singur loc. Salvezi timp și bani prin eliminarea erorilor umane.

În iFlow, pe pagina “Activități zilnice” ai toate detaliile erorilor sau conflictelor din aplicație, cu doar câteva click-uri ai rezolvat problema, simplu și ușor.

Un exemplu de eroare frecvent întâlnită este situația în care un angajat are concediu de odihnă dar se înregistrează și o prezență reală în același timp. Ce face iFlow în acest caz?

În pontaj va afișa un simbol pentru eroare, în ziua în care are loc acest conflict. Cu un simplu click pe acel simbol ești redirecționat pe pagina “Activități zilnice”. Aici o să vezi programul de lucru al angajatului, prezența reală înregistrată și evenimentele adăugate în ziua respectivă. Poți edita sau șterge orice informație afișată pe această pagină. Rezolvarea acestui conflict este foarte simplă astfel:

  • Vei șterge concediul de odihnă, deoarece cu siguranță a fost introdus în mod eronat într-o zi în care angajatul s-a pontat și este prezent la muncă.

Înregistrezi prezența reală fără dispozitive costisitoare

Aplicația înregistrează prezența reală a angajaților chiar și fără dispozitive de înregistrare a prezenței, sau sisteme de acces. Deși iFlow este integrată cu astfel de dispozitive, poate fi folosită și fără acestea. Pontajul de pe telefon înregistrează aceleași date ca și un cititor de cartele și anume:

  • Intervale exacte de timp (Ore și dată)
  • Numele angajatului, fiecare cont al angajaților este unic
  • Locația de unde s-a pontat angajatul (Doar dacă acest lucru este dorit)
  • Tipul de terminal, adică modul în care s-a pontat angajatul (manual sau web)

Mai mult de atât, poți verifica oricând și de oriunde prezența angajaților tăi la locul de muncă. Aplicația îți pune la dispoziție detalii despre prezențele înregistrate în profilul fiecărui angajat. Am pregătit și un raport special pentru prezența reală, care are un sistem complet de filtrare, în funcție de informațiile pe care le cauți. Datorită acestui raport găsești orice informație foarte ușor.

Dacă dorești să monitorizezi atent orele muncite de către angajații tăi, iFlow este soluția! Aplicația a fost dezvoltată pentru a gestiona un număr mare de informații automat, fără a necesita un număr extins de angajați care să centralizeze datele din aplicație. Alege o soluție de pontaj rapidă, eficientă și cu un cost minim. Creează-ți acum un cont gratuit.

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.