Web Analytics

iFlow 2.7 – Descoperă pontajul real cu ora de sosire/plecare și localizare GPS

Cea mai așteptată funcționalitate din aplicația de pontaj iFlow a început să prindă contur. În iFlow 2.7 îți punem la dispoziție opțiunea de check-in și check-out pentru angajații tăi. Asta nu e tot, pe lângă ora de sosire/plecare, poți verifica și locația de unde angajatul s-a pontat. Citește toate informațiile despre această funcționalitate, în rândurile de mai jos. 

Pontaj real iFlow – verifică ora de sosire/plecare a angajaților tăi

Pontajul real din aplicația de pontaj iFlow a început să prindă contur în noul update. Acesta este doar primul pas către un pontaj complet automatizat. Echipa noastră de experți IT lucrează în continuare la dezvoltarea pontajului real. În update-urile viitoare, această funcționalitate va fi din ce în ce mai completă. 

În iFlow 2.7 ai opțiunea de a alege pontajul real la nivel de companie. Urmează pașii de mai jos pentru a realiza acest lucru:

  • Setări Companie
  • Module adiționale
  • Folosește intrare – ieșire
  • Activat
  • Actualizează informațiile

Pontaj cu ora de sosire si ora de plecare iFlow

 

Pentru mai multe detalii, accesează Documentația aplicației iFlow.

Odată activată această funcționalitate, toți angajații cu acces în aplicație vor avea pe Panoul General un buton de Intrare/Ieșire. Pentru a înregistra locul de unde se face pontarea, este necesar ca angajatul să permită accesul la locația sa, pentru dispozitivul de pe care se pontează. 

Orele muncite înregistrate de către angajați vor fi disponibile în Programul de lucru și pe profilul de angajat, al fiecăruia, în secțiunea Prezență. 

Prezenta reala angajat iFlow

 

Așa cum am specificat în rândurile de mai sus, funcționalitatea pontajului real se află la început. Este încă necesar ca angajații tăi să dețină un program de lucru, deoarece pontajul real va fi în aplicație doar la nivel informativ, pentru a compara programul stabilit de tine cu prezența reală la locul de muncă, a angajaților tăi. 

Feedback-ul tău este extrem de important pentru noi!

Pentru a dezvolta o soluție cât mai pliabilă pe activitatea ta, așteptăm feedback-ul tău, referitor la ce funcționalități îți dorești să dezvoltăm pentru a te bucura de un pontaj real cât mai automatizat.

Toată aplicația iFlow a fost dezvoltată pe baza feedback-ului primit de la utilizatori și funcționalitatea pontajului real nu va fi o excepție. Ne dorim să îți oferim o experiență cât mai plăcută în aplicație și cât mai personalizată pe domeniul tău de activitate.

Toți utilizatorii iFlow care ne-au contactat și ne-au spus ce probleme au întâmpinat cu pontajul angajațiilor, au primit răspunsuri pozitive din partea noastră și soluții eficiente. Suntem o echipă de oameni tineri, deschiși la idei noi și soluții business inteligente, contactează-ne și haide să găsim soluții împreună.  

Plata online cu cardul pentru abonamentul iFlow este disponibilă în iFlow 2.7

Plata cu cardul in iFlow app

 

Trăim în era digitală unde poți plăti aproape orice online, rapid și ușor. Din acest motiv am decis să îți oferim o nouă metodă de plată a abonamentului iFlow. Așadar, în iFlow 2.7 ai la dispoziție pe lângă plata prin ordin de plată, plata online cu cardul bancar. Plata online este securizată de Netopia payments și sunt acceptate toate tipurile de card: Mastercard, Maestro, Visa și Visa Electron. Pentru a efectua plata prin card bancar este necesar ca suma de plătit să fie de minim 25 EUR.  

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.