Web Analytics

Update 8.1 – Widget-uri personalizate și Echipe virtuale

Widgeturile iFlow s-au bucurat de un mare succes și o frecvență ridicată de utilizare în rândul clienților noștri, și de aceea, am hotărât să le dezvoltăm și mai mult. Iată care sunt noile widget-uri:

Aniversări de muncă

Acum, poți folosi widget-ul de aniversări de muncă. Astfel, vei observa cu ușurință ziua în care angajatul tău împlinește o anumită perioadă de când lucrează în companie și îi vei putea transmite o scurtă felicitare cu această ocazie, exprimându-i recunoștința față de aportul lui în progresul companiei.

Ore suplimentare și învoiri

De asemenea, ai la dispoziție widget-ul pentru ore suplimentare și învoiri. Nu mai e nevoie să accesezi de fiecare dată profilul personal pentru a vedea aceste informații, deoarece acum, ele sunt afișate clar și rapid direct pe panoul general.

Widget personalizat

Pe lângă acestea, pentru a oferi și mai multă flexibilitate experienței tale, am creat un widget care poate fi personalizat. Spre exemplu, îl poți folosi ca text pentru a publica un anunț important la nivel de companie. Acest text poate fi editat în orice fel îți dorești, îi poți mări dimensiunea, schimba culorile și altele. În același timp, în acest widget poți încărca o poză, spre exemplu o felicitare cu ocazia unei sărbători sau angajatul lunii. Totodată, poți încărca un link către un articol sau video și îl poți utiliza atunci când vrei să împarți cu toată compania sau doar cu liderii de echipă un training despre securitatea la locul de muncă sau orice altă informație necesară.

Cea mai bună parte este că widget-urile pot fi afișate în funcție de tipul de utilizator. Astfel, vei putea seta anumite widget-uri doar pentru liderii de echipă, sau doar pentru angajați, asigurând securitatea informațiilor. Pentru a afla cum poți folosi widget-urile, consultă ghidul de utilizare.

Echipe virtuale

Un alt instrument important pentru o gestionare eficientă a cererilor din companie reprezintă echipele virtuale. Acestea sunt niște echipe care nu se vor afișa în organigrama organizației sau în rapoartele acesteia. În acest caz te poți întreba: care este scopul lor? Păi e simplu!

Cu ajutorul echipei virtuale vei putea personaliza mai ușor notificările primite. Să zicem că dorești să fii notificat doar despre cererile de concediu ale liderilor de departamente. În cazul dat, tot ce trebuie să faci este să creezi o echipă virtuală și să adaugi în ea liderii. Prin acest mod simplu și ușor de implementat, vei filtra automat toate informațiile care nu sunt relevante pentru tine și vei ști mereu când anumiți membri din echipa ta specială pentru notificări, au solicitat un eveniment, cum ar fi concediu de odihnă, învoire sau sunt într-un concediu medical. Poți să îți creezi mai multe echipe virtuale în funcție de proiecte, departamente, roluri sau orice alt criteriu. Află pașii de utilizare a echipelor virtuale din acest articol.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dorești să afli mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.