Oferă acces contabililor sau personalului de la salarizare în aplicația iFlow. Descarcă documentele din iFlow în format Word sau Excel – iFlow 2.5 Update

Colaborare iFlow – Soter & Partners

Suntem încântați să anunțăm începutul unei colaborări frumoase și productive cu compania Soter & Partners. Această colaborare ne va ajuta să oferim...

iFlow 3.1 – Luna Decembrie aduce multe surprize...

Am avut parte de o lună productivă și eficientă, am finisat aplicația iFlow până la cele mai mici detalii. O dată la...

Integrare între aplicația iFlow și softul tău de...

Ai nevoie să transferi informațiile din pontaj în soft-ul tău de salarii? Cu iFlow, acest lucru este posibil. Poți integra iFlow cu...

Îmbunătățirile din aplicația de pontaj iFlow sunt tot mai frecvente pentru a te ajuta la procesul de pontaj al angajaților și la organizarea forței de muncă din compania ta. În rândurile de mai jos îți voi prezenta ce este nou în iFlow 2.5 și cum poți folosi modificările în beneficiul tău. 

Departamentul de contabilitate și salarizare are acces oricând în aplicație și pot descărca documente și rapoarte

În iFlow 2.5 am adăugat opțiunea de Ghost User, cum ne place nouă să o numim, probabil te întrebi ce reprezintă această opțiune. Ghost User a plecat de la ideea de a oferi acces contabililor în aplicație, fără a face parte din angajați și fără a fi reprezentați în foile de pontaj.  Același lucru este valabil și pentru administratorii de companii care în unele cazuri, nu sunt angajați ai companiei. 

Pe profilul fiecărui angajat, la finalul paginii de setări, vei găsi două tipuri de permisii: permisii rapoarte și permisii evenimente. 

Permisii Rapoarte – cuprinde două opțiuni dintre care poți alege fie una, fie ambele sau nici una.

“Poate vedea tot”– prin această opțiune, dacă este bifată, angajatul va avea acces la toate rapoartele. Le va putea vizualiza și descărca, oricând.

“Exclude din rapoarte” – selectează această opțiune dacă nu dorești ca angajatul să fie prezent în rapoartele din aplicație.

Permisii Rapoarte iFlow

 

Permisii Evenimente“Poate edita tot”, dacă selectezi această opțiune, angajatul va putea edita evenimentele tuturor angajaților din contul iFlow.

Permisii evenimente iFlow

 

Atenție: Pentru ca aceste opțiuni să funcționeze, este necesar ca angajatul sau utilizatorul căruia dorești să oferi acces, să fie membru de echipă. În cazul administratorilor și liderilor de echipă, permisiile acestora deja le oferă acces în toate zonele aplicației. 

Cererile și adeverințele angajaților în format docx. – Microsoft Word. Rapoarte în format Microsoft Excel

Dorești să păstrezi evidența fizică a cererilor de concediu, adeverințelor sau altor documente pentru personal? Am creat varianta de a putea descărca toate aceste acte în format docx – Word.

Accesează documentul dorit din panoul Activitate sau de pe profilul angajatului și click pe butonul “Descarcă Word. Docx”.

Adeverinta iFlow format docx word.

 

În iFlow 2.5 rapoartele pot fi descărcate în format Excel, pentru că știm că este cel mai uzual format din contabilitate-salarizare. Ai la dispoziție raportul Tichetelor de masă, completat și calculat automat, gata de tipărit sau descărcat în Excel. Poți descărca orice raport HR din iFlow, în format Excel. 

Rapoarte iFlow format Excel

 

Filtru pentru angajați în Panoul Activitate

Pentru a-ți oferi acces rapid la informațiile dorite, am adăugat un nou sistem de filtrare. În Panoul Activitate, toți angajații pot folosi sistemul de filtrare în funcție de numele angajatului. Dacă dorești să afli ce evenimente a avut angajatul Popescu de exemplu, pe ultimele 30 de zile sau pe un interval de timp ales de tine, poți folosi ambele filtre. 

Scrie-ne părerea ta!

Majoritatea îmbunătățirilor aduse în aplicația de pontaj iFlow provin din sugestiile primite de la utilizatorii aplicației. Așadar, așteptăm părerea ta, despre lucrurile pe care le-am putea îmbunătăți în aplicație pentru tine. Lasă-ne un comentariu mai jos despre cum te-a ajutat aplicația iFlow și cum ai economisit timp pentru lucrurile importante, datorită ei. 

Elisa S.
Elisa S.
Ambițioasă și devotată scopului său de a ajuta companiile în drumul lor spre digitalizarea proceselor de muncă, Elisa a participat activ la dezvoltarea aplicației iFlow încă de la lansarea acesteia pe piață. Prietenoasă și sociabilă, este sprijinul de care ai nevoie pentru a implementa iFlow cu succes în compania ta.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here