Oferă acces contabililor sau personalului de la salarizare în aplicația iFlow. Descarcă documentele din iFlow în format Word sau Excel – iFlow 2.5 Update

Îmbunătățirile din aplicația de pontaj iFlow sunt tot mai frecvente pentru a te ajuta la procesul de pontaj al angajaților și la organizarea forței de muncă din compania ta. În rândurile de mai jos îți voi prezenta ce este nou în iFlow 2.5 și cum poți folosi modificările în beneficiul tău. 

Departamentul de contabilitate și salarizare are acces oricând în aplicație și pot descărca documente și rapoarte

În iFlow 2.5 am adăugat opțiunea de Ghost User, cum ne place nouă să o numim, probabil te întrebi ce reprezintă această opțiune. Ghost User a plecat de la ideea de a oferi acces contabililor în aplicație, fără a face parte din angajați și fără a fi reprezentați în foile de pontaj.  Același lucru este valabil și pentru administratorii de companii care în unele cazuri, nu sunt angajați ai companiei.  Pe profilul fiecărui angajat, la finalul paginii de setări, vei găsi două tipuri de permisii: permisii rapoarte și permisii evenimente.  Permisii Rapoarte – cuprinde două opțiuni dintre care poți alege fie una, fie ambele sau nici una. “Poate vedea tot”– prin această opțiune, dacă este bifată, angajatul va avea acces la toate rapoartele. Le va putea vizualiza și descărca, oricând. “Exclude din rapoarte” – selectează această opțiune dacă nu dorești ca angajatul să fie prezent în rapoartele din aplicație. Permisii Rapoarte iFlow   Permisii Evenimente“Poate edita tot”, dacă selectezi această opțiune, angajatul va putea edita evenimentele tuturor angajaților din contul iFlow.