Urmărește productivitatea angajaților și profitabilitatea companiei fără micromanagement, cu Raportul de activități iFlow

Micromanagementul este o practică des întâlnită în multe companii, însă deloc apreciată de către angajați. Se definește prin controlul excesiv al angajaților, sarcinilor acestora și procesului decizional. Acest mod de administrare personal nu aduce beneficii și rezultă într-un mediu de lucru stresant și obositor. 

Deși micromanagementul pare uneori întemeiat, există soluții mai potrivite pentru a afla care este nivelul de productivitate al angajaților și cum se desfășoară lucrurile în companie.

Este un fapt binecunoscut că iFlow generează rapoarte utile atât pentru liderii de echipă, responsabilii de HR și manageri. Un astfel de raport este cel de activități pe proiecte, care evidențiază productivitatea echipelor și a angajaților pe fiecare proiect din cadrul companiei.

productivitatea angajaților

Funcționalitățile iFlow se completează reciproc astfel că tot procesul de la pontare și până la salarizare este unul cursiv și ușor de urmărit. 

Alegând modul de pontaj self-service te asiguri că toți angajații își consemnează prezența pe fiecare proiect la care muncesc, la minut. Datele astfel înregistrate se transformă într-un raport amplu și concluziv despre eficiența pe o perioadă de timp selectată. Raportul de activități se găsește în meniul „Rapoarte” din interfața iFlow.

Filtrarea raportului de activități pentru a corespunde nevoilor specifice