Web Analytics

Utilizarea prezenței reale și a planificării simultan în iFlow

Află din acest articol care sunt beneficiile utilizării în mod simultan a prezenței reale și a planificării programului de lucru. Ai datele pregătite și calculate corect pentru a fi importate în soft-ul de salarii, dar în același timp, ai și evidența prezenței angajaților la locul de muncă.

Planificarea programului de lucru pentru calculul salarial

Toate companiile au o planificare a programului de lucru, stabilită cu fiecare angajat prin intermediul contractului individual de muncă. Iar în iFlow, poți seta orice tip de program de lucru ai nevoie.

Astfel, realizezi planificarea în panoul “Program de lucru” pentru angajații tăi până la finalul anului, și pontajul se calculează automat pe baza acestui program de lucru. Ai valori fără zecimale în pontaj, iar asta înseamnă că poți importa simplu și rapid datele în soft-ul de salarizare.

Găsești aici explicații pentru realizarea programului de lucru, iar aici găsești explicații pentru realizarea selecțiilor în acest panou.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru realizarea planificării ne poți contacta la adresa [email protected] , o sa îți oferim asistența de care ai nevoie pentru a utiliza iFlow.

Prezența reală pentru evidența angajaților la locul de muncă

După ce ai realizat planificarea programului de lucru, le vei spune angajaților să se ponteze prin utilizarea butonului intrare/ieșire.

Apoi, poți verifica prezențele angajaților în două rapoarte, în “Condica de prezență reală” și în raportul “Prezență reală”. Utilizând în paralel planificarea programului de lucru, este foarte ușor să urmărești cât de mult respectă angajații programul.

Vei vedea la ce oră a ajuns la servici, la ce ora și-a luat pauză, la ce oră a plecat de la muncă, etc. Și condica de prezență va fi completată la minut, în timp real.

Exemplu practic

Avem o companie cu 50 angajați, aceștia au un program fix, conform contractului de muncă, cu intervalul: 08:00 – 17:00 cu pauza de masă 11:00 – 12:00.

Setăm acest program de lucru pentru toți angajații, pe tot parcursul anului.

Angajații vor înregistra zilnic prezențe, respectiv intrari/ieșiri, pe care le verifici în raportul “Prezență reală” sau în condica de prezență reală.

Astfel, ești informat în orice moment cu privire la prezența angajaților la locul de muncă, ai datele pregătite pentru calculul salarial, și cel mai important, ești pregătit oricând de un eventual control ITM.

Încearcă și tu în contul tău! Oricând ai nevoie de întrebări apelează la echipa de suport tehnic prin chat sau un mail la [email protected].

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.