Zile libere legale 2021

Cauți o soluție pentru planificarea eficientă a programului de lucru pentru angajații tăi? Este foarte simplu să organizezi forța de muncă din compania ta atunci când știi câte zile lucrătoare are noul an.

Pentru a te ajuta, am creat un tabel cu numărul total de zile lucrătoare pentru anul 2021 și le-am împărțit pe ore. Tabelul se referă la angajații care au un program de muncă cu normă întreagă sau parțială. Află care sunt zilele de sărbătoare legală în anul 2021 din contul tău iFlow. Dacă nu ai un cont creat, poți face asta chiar aici.

Zile libere legale 2021

Câte zile și ore lucrătoare conține anul 2021?

În acest articol găsești un scurt rezumat despre cum arată noul an în ceea ce privește zilele lucrătoare ale angajaților tăi. Anul 2021 are un total de 254 zile lucrătoare, care însumează 2032 ore de lucru. Acest calcul este valabil pentru un singur angajat, care are un program de muncă cu normă întreagă.

Sfat: Atunci când faci planificarea concediilor, ține cont de angajații care au zile libere rămase din anul precedent pentru a înregistra cererile lor cu prioritate.

Vești bune și vești proaste