Web Analytics

Ghidul complet cu zile lucrătoare pentru anul 2019

Cauți o soluție ca să planifici eficient programul de lucru al angajaților tăi? Este mai ușor să organizezi forța de muncă din compania ta atunci când știi câte zile lucrătoare are noul an. Pentru a te ajuta, am creat un tabel cu numărul total de zile lucrătoare pentru anul 2019 și le-am împărțit pe ore. Tabelul se referă la angajații care au un program de muncă cu normă întreagă sau parțială. Află care sunt zilele de sărbătoare legală în anul 2019 din articolul de pe blog.

Cele mai multe vs cele mai putine zile lucrătoare

Îți oferim un scurt rezumat despre cum arată noul an în ceea ce privește zilele lucrătoare ale angajaților tăi. Anul 2019 are un total de 251 zile lucrătoare, care însumează 2008 ore de lucru. Acest calcul este valabil pentru un singur angajat, ce are un program de muncă cu normă întreagă.

Ghidul complet cu Zile Lucrătoare 2019Primele două trimestre din an au câte 61 de zile lucrătoare și sunt perioadele cu cele mai multe zile libere. Pentru companiile din sectorul turismului este o veste excelentă, pentru că vor fi mai multe mini vacanțe, iar asta înseamnă mai mulți turiști și creșterea încasărilor. A doua jumătate a anului va avea mai multe zile lucrătoare. Astfel, va fi un total de 129 de zile pentru ultimele două trimestre din 2019. Trimestrul trei este alcătuit din lunile iulie, august și septembrie și are cele mai multe zile lucrătoare din an. Însă, aceasta este perioada în care cei mai mulți dintre angajați își programează concediile.

Sfat: Atunci când faci planificarea concediilor, ține cont de angajații care au zile libere rămase din anul precedent pentru a înregistra cererile lor cu prioritate.

Împreună cu echipa ta poți încheia anul într-un mod eficient, deoarece trimestrul patru are 64 de zile lucrătoare. În ultimele luni ale anului se finalizează situațiile economico-financiare din companie și se fac previziunile pentru anul următor. În această perioadă vei avea nevoie de toată forța de muncă, disponibilă în companie. Profită de aceste zile lucrătoare pentru a încheia anul cu succes și constituie un plan eficient pentru viitor.

Câte zile libere legale acorzi în anul 2019?

Anul 2019 are 15 zile libere, la fel ca anul precedent. Din cele 15 zile libere legale, 5 vor fi într-o zi de weekend. Dacă în compania ta activitatea angajaților se desfășoară 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, în anul 2019 acorzi 10 zile libere legale.

Află care sunt zilele de sărbători legale în anul 2019 din articolul de pe blogul iFlow.

Echipa iFlow îți dorește succes în noul an!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.