Web Analytics

iFlow pentru firmele de contabilitate

Înregistrează orele dedicate fiecărui client și emite factura pentru serviciile oferite pe baza raportului tău de activitate.

Automatizează procesele de muncă

Vizualizează în timp real raportul de activități al personalului tău din cabinetul de contabilitate. Află pe ce client se înregistrează cele mai multe ore de lucru sau pe ce sarcini de muncă și găsește soluții pentru eficientizare.

Ore suplimentare

Tu decizi dacă aprobi sau nu efectuarea de ore suplimentare, iFlow calculează automat toate orele aprobate.

Rapoarte și tipizate

Cererile și adeverințele pentru angajați sunt accesibile din contul acestora și le pot descărca oricând au nevoie.

Self-service angajați

Fiecare salariat adaugă cererile de concediu sau cererile pentru alte evenimente direct în aplicație și așteaptă aprobarea din partea superiorului.

Evidența repartizării sarcinilor

Prin folosirea funcției de pontare pe proiecte, fiecare angajat va știi exact câte ore a lucrat pentru fiecare client. Astfel, munca depusă va fi mereu răsplătită conform timpului muncit. Meseria de contabil înseamnă împărțirea timpului între numeroase firme contractoare, iar iFlow îți arată corect exact cum s-au repartizat sarcinile.

Este foarte important de aflat cât timp se consumă și ce costuri implică acest timp.

Date relevante despre profitabilitate

Folosind iFlow, un contabil poate să își dea seama dacă o companie necesită mai multe resurse decât altele, rezultând o comparație clară între rentabilitatea acestora. În felul acesta poți să renegociezi un contract care nu aduce beneficii sau să renunți la cele nerentabile.

iFlow măsoară corect timpul de lucru pentru fiecare client sau proiect în parte.

Evită suprapunerea concediilor

Într-un cabinet de contabilitate totul este planificat și organizat, iar concediile angajaților trebuie să respecte anumite reguli. iFlow te anunță atunci când concediile se suprapun, chiar și angajații sunt informați atunci când există deja un concediu adăugat în perioada aleasă. Datorită transparenței oferite de aplicație, angajații tăi se vor organiza mai eficient singuri.

Organizarea atentă este cheia succesului și automat al feedback-ului pozitiv din partea clienților.

Pontaj pregătit
de salarizare

Foaia de pontaj este generată pe modelul softului de salarizare utilizat și se poate importa cu un singur click pentru un calcul salarial rapid și corect.

iFlow pentru clienții tăi

Înscrie-te în programul iFlow Referral și recomandă aplicația clienților tăi. Câștigi bonusuri oferite de compania noastră și te bucuri de rapoarte corecte și complete din partea clienților tăi.