Povestea iFlow

Totul a început în urma unor lungi căutări pentru a găsi o aplicație de administrare a timpului de lucru din compania noastră. Spre dezamăgirea noastră, nu am găsit nici o variantă pliabilă pe nevoile companiei. Așa că ne-am hotarât să dezvoltăm noi una și să oferim și celorlalți antreprenori o variantă eficientă pentru un pontaj Ușor, Rapid și Corect. Am construit o aplicație de pontaj online completă, dar simplu de folosit, care să reducă timpul alocat pentru pontajul angajaților. La un an de la lansare, avem peste 2200 de companii înregistrate în aplicație, asta înseamnă aproximativ 23.489 utilizatori. Vrei să te alături lor?

Trăim în era producerii în masă, unde lucrurile de calitate și bine finisate sunt o raritate. De ce? Pentru că atenția la detalii ia timp și necesită o conectare personală cu produsul și scopul final al acestuia. Pentru noi, detaliile fac diferența. Considerăm că dezvoltarea unui software reprezintă locul unde munca minții se întâlnește cu munca mâinilor pentru a crea ceva uimitor.

Radu Oprea

Co-Fondator iFlow

Ce este cu adevărat important pentru noi

Pasiunea noastră este crearea unei aplicații de pontaj eficiente pentru un business modern și rapid. Ceea ce aduce cu adevărat valoare în compania noastră sunt oamenii. Avem o întreagă echipă de specialiști în development, web design, customer care, motivați să creeze lucruri cu adevărat mărețe. Când alegi programul de pontaj iFlow, primești mai mult decât o aplicație de pontaj. Ai angajamentul nostru de a dezvolta constant aplicația și de a îmbunătăți experiența pe care o ai în folosirea iFlow. Primești suport tehnic prietenos, pregătit să vină în ajutorul tău și să-ți răspundă tuturor întrebărilor despre proiectul iFlow.

Atenți doar la ceea ce contează

Întotdeauna am considerat că ar fi incorect să taxăm clientul excesiv doar pentru a-i oferi mai multă publicitate înapoi. Nu investim sume mari în marketing, de aceea reușim să păstrăm prețurile aplicației accesibile tuturor companiilor. Nu ne presăm angajații să facă un marketing agresiv, astfel ei nu sunt constrânși să facă orice pentru a încheia un contract. Ne bazăm mai mult pe calitatea produsului și serviciilor oferite decât publicitatea acestora. Creșterea continuă a numărului de companii înregistrate în aplicație ne arată că modul nostru de abordare funcționează.

Prețuim confidențialitatea clientului nostru

Suntem și noi antreprenori și consumatori în același timp, de aceea înțelegem foarte bine cât de frustrant este să primești constant oferte și reclame la produse de care nici nu ai nevoie. Noi am decis să nu împărțim datele clienților noștri în scopuri comerciale cu nimeni și nimic. Proiectul iFlow se susține singur prin calitatea serviciului oferit și banii încasați pentru acest lucru. Suntem aliniați și cu ultimele reguli guvernamentale privind confidențialitatea datelor - știm exact cum ar trebui să arate un business serios.

O singură aplicație pentru orice domeniu de activitate

Am lucrat intens la dezvoltarea aplicației iFlow și am implementat toate opțiunile necesare pentru a trece pontajul companiilor complet în online. iFlow este pliabilă pe orice domeniu de activitate, companiile pot crea personalizări în aplicație în funcție de procedura și politicile lor. Am realizat că multe produse dezamăgesc din cauza lipsei calității și de cele mai multe ori clientul este cel care are de pierdut. În cazul nostru, am început proiectul iFlow pentru a îndeplini propriile nevoi din companie și putem spune cu mândrie că ținem pontajul exclusiv cu iFlow. Aplicația trebuie să treacă în permanență testele noastre riguroase înainte să ajungă la clienți.

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Prețuim oamenii și diversitatea lor, așadar, nu avem un tipar de angajat ideal, apreciem creativitatea și ambiția de a-ți depăși propriile limite. Dacă vrei să te alături unei echipe de oameni frumoși, prietenoși și creativi, lasă un CV la adresa [email protected] și te vom contacta noi.