Web Analytics

Creativitatea este extensia entuziasmului.
Află mai multe despre iFlow!

Am construit o aplicație de pontaj online completă, dar simplu de folosit, care să reducă timpul alocat pentru pontajul angajaților. La cinci ani de la lansare, avem peste 450 de companii înregistrate în aplicație. Vrei să te alături lor?

5

ani de
activitate

500+

companii
folosesc iFlow

45,000+

utilizatori înregistrați
în aplicație

O mică parte din clienții nostri:

Cine suntem?

O echipă de specialiști în development, web design, customer care, motivați să creeze lucruri cu adevărat mărețe. Când alegi programul de pontaj iFlow, primești angajamentul nostru de a dezvolta constant aplicația și de a îmbunătăți experiența pe care o ai în folosirea iFlow.

Radu Oprea: "Atenția la detalii ia timp și necesită o conectare personală cu produsul și scopul final al acestuia. Pentru noi, detaliile fac diferența."

Ce facem?

Lucrăm intens la dezvoltarea aplicației iFlow și implementăm toate opțiunile necesare pentru a trece pontajul companiilor complet în online.

iFlow este pliabilă pe orice domeniu de activitate, companiile pot beneficia de personalizări în aplicație în funcție de procedura și politicile lor. Putem spune cu mândrie că realizăm pontajul exclusiv cu iFlow de mai bine de patru ani.

Ținem cont în permanență de feedback-ul primit de la utilizatorii iFlow. Cu ajutorul lor creștem împreună!

Evoluția iFlow

Vezi fiecare pas pe care l-am parcurs de când proiectul începea să prindă contur, până în prezent, cand aplicația iFlow este în plină dezvoltare!

De peste cinci ani în sprijinul
companiei tale!