Web Analytics

Resurse iFlow

Explorează și învață totul despre iFlow, cea mai avansată aplicație de pontaj. Intră în era digitală și descoperă o nouă dimensiune a afacerii tale!

Acces rapid

Pagina de evoluție

Tutoriale video

Ghid de utilizare

Blog-ul iFlow

Dicționarul aplicației

Funcționalități

Pagina de evoluție

Descoperă evoluția aplicației iFlow. Sunt prezentate toate îmbunătățirile aduse de-a lungul timpului, funcționalități dezvoltate în urma feedback-ului primit din partea clienților noștri.

Blog-ul iFlow

Citește toate articolele publicate de iFlow. Găsești sfaturi pentru utilizarea aplicației, informații legislative, modele de documente descărcabile și detalii despre update-uri.

Tutoriale video

Accesează playlist-ul nostru de tutoriale video, pe care le poți urmări chiar tu, sau le poți trimite angajaților tăi. Astfel toată lumea este informată și pregătită pentru a utiliza aplicația.

Dicționarul aplicației

Găsești aici toți termenii și toate denumirile utilizate în aplicație pentru diferite setări sau funcționalități, chiar și pentru denumirile butoanelor sau ale acțiunilor.

Ghid de utilizare

Aici găsești explicații pentru fiecare setare sau buton din aplicație și, mai mult de atât, găsești ghiduri de utilizare în format PDF pe care le poți trimite angajaților tăi.

Funcționalități

Vizitează această secțiune și află ce poate face iFlow pentru tine. Poți utiliza această pagină drept prezentare a aplicației pentru persoana de decizie din companie.