Web Analytics

Soft HR Cloud

Aplicația iFlow este un soft HR cloud performant conceput pentru a ajuta toate companiile din România și departamentele lor de HR.

Cu ajutorul iFlow păstrezi toate informațiile online, în siguranță și respecți legislația privind toate procesele de muncă.

De ce să alegi un software HR cloud pentru compania ta?

iFlow este un program HR cloud care te ajută cu managementul timpului muncit, al concediilor și devine baza de date cu angajații tăi.

Personal

Dosare de personal

Baza de date cu toți angajații este online și o poți accesa de oriunde. Contractul de muncă, adeverința CAS sau chiar și cererea de concediu se completează automat.

Concedii

Managementul concediilor

Te bucuri de mai multe nivele de aprobare și eviți suprapunerea concediilor din fiecare departament. Cererile se depun și se aprobă/resping cu două click-uri.

Planificare

Planificarea programului de lucru

Setezi programul de lucru pentru întreaga echipă cu doar câteva click-uri. Uită de hârtii, pontajul se completează automat pe baza orelor setate.

Aplicația HR Cloud - compatibilă cu orice dispozitiv

Tu alegi de pe ce dispozitiv să folosești softul HR cloud iFlow. Descarcă aplicația iFlow pentru PC, tabletă sau mobil și începe pontajul în timp real cu întreaga companie.

Self-Service pentru angajați

Cu ajutorul unui soft HR cloud angajații tăi pot accesa informații legate de timpul de muncă și odihnă, pot trimite cereri și își pot face planificarea concediului fără suprapuneri.

Platforma iFlow ne-a salvat de la hârtii și muncă în plus. Ne-a oferit un spațiu atât pentru pontaj și evidența concediilor, cât și pentru a stoca informațiile personale ale angajațiilor, așa încât le putem avea toate într-un singur loc, foarte ușor de accesat.

Institutul Român pentru Pace

https://patrir.ro/

Rapoarte HR disponibile în Cloud

Toate informațiile sunt filtrate în rapoarte HR disponibile online care te vor ajuta să iei decizii informate în compania ta.

Eficient, rapid și productiv în Cloud

Cu ajutorul unui soft HR cloud toate informațiile tale sunt înregistrate într-un singur loc, ușor de accesat de oriunde. Orice dispozitiv cu internet îți oferă acces la informațiile din compania ta.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.