Web Analytics

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Termeni si conditii – Acord de utilizare iFlow.ro

1.Părțile Contractante

S.C. Electronista S.R.L., cu sediul social în Alba Iulia, jud Alba, str. Calea Moților, nr 186 A,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J01/141/2010 CUI 26676481, atribut fiscal RO, telefon: 0770.834.061, e-mail: [email protected]  reprezentată de dl. Radu Oprea – Administrator, operatorul platformei www.iFlow.ro în calitate de Prestator

și

Clientul, cu datele de identificare din platforma www.iflow.ro. Au agreat următoarele:

 • Acesta reprezintă contractul propus de Societatea Electronista S.R.L. și va fi acceptat înainte de înregistrarea pe site-ul iflow.ro.
 • Orice comandă confirmată de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termenii și condițiile de utilizare a Iflow.ro, reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei Societății Electronista S.R.L. în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002.
 • Bifarea căsuței reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnătură olografă.

Definitii: Iflow.ro : site-ul de internet, precum și ansamblul serviciilor accesibile pe acest site web sau pe subdomeniile acestuia. Serviciu: serviciile puse la dispoziție de Societatea Electronista S.R.L. prin intermediul site-ului www.iflow.ro, în special cele de acces la aplicația de gestionare și administrare a timpului de lucru dintr-o companie, sincronizarea datelor din contul de client, asistență pentru aceste servicii, backup de date de pe orice tip de dispozitiv – de oriunde, prin accesul la Internet – prin oferirea serviciilor sub forma unui abonament lunar sau anual, în funcție de preferințele clientului. Prestator: iflow.ro Client: persoana juridică care face o comandă pe site-ul www.iflow.ro sau se înregistrează ca utilizator. Utilizator: orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții. Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parola care permite Clientului să folosească aplicația de gestionare a timpului muncit într-o companie. Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate. Comanda: comanda de achiziționare a serviciilor afișate în site-ul www.iflow.ro, realizată de un client care își dorește să beneficieze de acel/acele servicii. Vizitator: persoana fizică ce vizitează website-ul www.iflow.ro, fără a fi achiziționat servicii și fără a fi făcut o Comandă. Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Prestator și Client, fără prezența fizică simultană a Prestatorului și a Clientului.

2.Obiectul și acceptarea prezentului Contract de prestări servicii

2.1. Prezentul Contract de prestări servicii este aplicabil tuturor comenzilor sau conturile realizate prin intermediul www.iflow.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă sau de a-și deschide un cont. Toate comenzile și deschiderea contului implică acceptarea de către Client a tuturor acestor condiții de prestări servicii. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței „ ”. 2.2. Electronista S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prezentele condiții de prestări servicii în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe www.iflow.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client. 2.3. În calitate de operator al site-ului www.iflow.ro, Electronista S.R.L. prestează pentru Client servicii de acces la aplicația de gestionare și administrare a timpului de lucru dintr-o companie, sincronizarea datelor din contul de client, asistență pentru aceste servicii, backup de date de pe orice tip de dispozitiv – de oriunde, prin accesul la Internet – prin oferirea serviciilor sub forma unui abonament lunar sau anual. 2.4. Serviciile pot fi accesate de pe o serie de interfețe precum: aplicații desktop ce se instalează pe sisteme de operare Windows, Mac și Linux, aplicații Android și web browser. 2.5. Prețul lunar sau anual pentru aplicația iFlow se va stabili de către Electronista S.R.L. în funcție de necesitățile clientului și de perioada pe care se achită serviciul. Mai multe detalii se pot afla de la un reprezentant Electronista S.R.L. prin email sau telefonic. Prezentul contract de prestări servicii este însoțit și trebuie interpretat împreună cu Politica de Confidențialitate a portalului www.iflow.ro.

3. Durata contractului

3.1. Prezentul contract se încheie pe o perioada nedeterminată începând de la data creării contului, iar obligațiile părților intră în vigoare de la această dată. 3.2. Imediat ce se efectuează plata tipului de abonament ales, Clientul va avea acces la serviciile incluse în pachetul abonamentului din momentul confirmării plății de către Prestator. Anularea comenzii se poate efectua până în momentul efectuării plății. Orice erori survenite la comanda făcută de Client pot fi corectate până în momentul confirmării plății de către Prestator printr-un email trimis la [email protected] sau la nr. de telefon 0799 370 886 de luni până vineri între orele 10:00 și 17:00. 3.3. În cazul în care Clientul dorește modificarea tipului de abonament ales pe parcursul perioadei în care este activ un abonament anterior ales, acest lucru este posibil – schimbarea intrând în vigoare în termen de 2 zile lucrătoare de la efectuarea plății diferenței, în cazul upgrade-ului unui pachet, iar în cazul downgrade-ului unui pachet, intră în vigoare după ce expiră perioada pentru care clientul a plătit deja și efectuează o nouă plata, pentru un pachet mai mic. 3.4. Electronista S.R.L. oferă oricărui Client posibilitatea de a testa gratuit aplicația iFlow pe o perioadă de 10 zile. După expirarea acestei perioade, Clientul poate să opteze pentru un abonament lunar. În cazul în care nu mai dorește continuarea serviciilor, accesul va fi întrerupt definitiv, iar datele sale vor fi șterse în mod automat în termen de 60 de zile. Clientul are posibilitatea de a cere ștergerea imediată a datelor încărcate, iar acest lucru se va realiza în maxim 2 zile lucrătoare.

4. Plăți și anulare/rambursare

4.1. Valoarea contractului și efectuarea plății

4.1.1. Prețul lunar sau anual pentru aplicația iFlow se va stabili de către Electronista S.R.L. în funcție de necesitățile clientului și de perioada pe care se achită serviciul. Mai multe detalii se pot afla de la un reprezentant Electronista S.R.L. prin email sau telefonic. Plata serviciilor de către Client reprezintă acceptarea de către acesta a prețului oferit de Electronista S.R.L. pentru aplicația iFlow. 4.1.2. Pentru serviciile prestate, Clientul va plăti Electronista S.R.L. o sumă lunară, de tipul unui abonament, prevazută în momentul finalizării comenzii online. 4.1.3. Electronista S.R.L. va trimite notificări de plată regulate în conformitate cu tipul de abonament ales, iar pe baza acestora Clientul va efectua plata prin transfer bancar. 4.1.4. Clientul poate renunța la aplicație și poate cere rambursarea abonamentului plătit, în termen de 60 de zile de la efectuarea plății.

4.2. Metode de plată acceptate

Pentru plata abonamentului iFlow ales, acceptăm următoarele metode de plată:

 • Prin Bancă: Ordin de plată, Internet Banking, Depunere numerar
 • PayPal

4.3. Politica de anulare – rambursarea plății

Dacă aplicația nu te mulțumește 100%, poți cere rambursarea sumei plătite pentru aceasta în termen de 60 de zile calendaristice, de la efectuarea plății. Contactează-ne la [email protected] pentru a cere rambursarea sumei plătite pentru aplicația iFlow. Vei primi un e-mail de confirmare a rambursului, apoi, îți vom restitui banii în contul bancar înregistrat pe iflow.ro, în termen de maximum 10 zile. După restituirea sumei de bani, contul iFlow îți va fi șters împreună cu toate datele din acesta.

5. Disponibilitatea serviciilor și utilizarea aplicației iFlow

5.1. Disponibilitatea serviciilor afișate

5.1.1. Oferta Electronista S.R.L. cu privire la servicii și prețul acestora este valabilă atâta vreme cât este afișată pe www.iflow.ro. Electronista S.R.L. își va îndeplini obligațiile contractuale imediat ce clientul se va înregistra. 5.1.2. Clientul este responsabil cu actualizarea datelor din contul de utilizator imediat ce intervin schimbări. Electronista S.R.L. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care intervin prejudicii sau pagube de orice natură din cauza imposibilității de a accesa adresa de e-mail declarată în contul de utilizator. 5.1.3. Accesul la programul IFlow este disponibil până la renunțarea la serviciu și/sau ștergerea contului de Client, indiferent de progresul tehnologic sau modificări. Acest acces cuprinde și actualizări legislative pentru serviciile disponibile, cât și asistența prin email pe întreaga perioadă de desfășurare a prezentului contract. 5.1.4. Electronista S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi permanent accesul la serviciile www.iflow.ro, dar nu poate garanta disponibilitatea serviciului decât în măsură de 99.8%. Perioada de disponibilitate nu include perioadele de mentenanță anunțate în prealabil prin email sau în cadrul serviciului, însă include acele perioade de mentenanță neanunțate. Ca atare, având în vedere dependența serviciilor oferite de accesul la Internet, posibilele limitări tehnice și de sistem ce pot apărea, Electronista SRL. își asumă o obligație de diligență în ceea ce privește disponibilitatea serviciilor conform procentului de mai sus. 5.1.5. În condițiile în care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile Electronista S.R.L., Clientul își poate exporta documentele în format PDF, iar nomenclatoarele de produse și clienți în format tabelar. În condițiile în care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile Clientului (încalcarea acestui contract etc), Electronista S.R.L. se va strădui, fără a garanta însă, să ofere Clientului acces pentru a își exporta documentele în format PDF, iar nomenclatoarele de produse și clienți în format tabelar. Electronista S.R.L nu își poate asuma vreo obligație legate de modul cum aceste date pot fi încărcate în alte sisteme informatice. 5.1.6. De asemenea, Electronista S.R.L. depune toate eforturile rezonabile pentru asigurarea confidențialității datelor primite de la Client și introduse în contul de utilizator sau folosite în aplicațiile Electronista S.R.L..

5.2. Utilizarea programului IFlow

5.2.1. Prin documentul de față, precum și prin acordul de licență iFlow, Prestatorul va acorda Clientului și numai acestuia licența ne-exclusiva pentru utilizarea produsului IFlow sau a altor bunuri și servicii, și numai în urma înregistrării pe site-ul www.iflow.ro. 5.2.2. Programul nu poate fi transferat, vândut, cedat, sublicentiat, indiferent prin ce mijloace s-au pus la dispoziția unei alte părți, fără a avea, în prealabil, acordul scris al Prestatorului.

6. Drepturile și obligațiile părților

6.1.Drepturile și obligațiile Clientului

6.1.1. Clientul este unicul responsabil pentru întreg conținutul existent în contul său sau pentru orice încălcare a legii sau a drepturilor unei terțe persoane. 6.1.2. Clientul se obligă să folosească serviciile Electronista S.R.L în deplină legalitate și cunoscând dispozițiile legale în vigoare cu privire la activitatea pe care o desfășoară. 6.1.3. Se obligă să respecte în totalitate prevederile legate de drepturile de autor și protecția datelor cu caracter personal în ceea ce privește datele introduse în sistem. 6.1.4. Își asumă întreaga răspundere pentru crearea, personalizarea, administrarea, gestionarea, acuratețea și legalitatea documentelor emise cu ajutorul serviciilor Electronista S.R.L. 6.1.5. Clientul va procesa datele cu caracter personal conform prevederilor legale în vigoare și are obligația de a respecta legislația în acest domeniu, iar Electronista S.R.L. nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel prejudicii sau încălcări ale drepturilor terțelor persoane. 6.1.6. Are dreptul de a adăuga în sistemul informatic mai mulți utilizatori ai contului cu diverse drepturi de acces – în totalitate sau în parte – în contul său. De asemenea, poate delega atribuțiile sale unuia sau mai multor utilizatori. 6.1.7. Înțelege și este de acord cu Termenii și Condițiile portalului www.iflow.ro:

6.2. Drepturile și obligațiile Electronista S.R.L.

6.2.1. Electronista S.R.L. asigură:

 • accesul la platforma tehnică necesară pentru crearea, personalizarea, administrarea și gestionarea documentelor emise cu ajutorul programului IFlow.
 • asistență de luni până vineri între orele 10:00 – 17:00 pentru probleme legate de aplicații.
 • backup săptămânal al datelor
 • conectarea la sistem printr-un protocol sigur de comunicare (https)
 • sincronizarea datelor din contul de utilizator în așa fel încât să fie disponibile de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde, prin accesul la Internet. Serviciile Electronista S.R.L nu funcționează sau funcționează în mod limitat în varianta offline.

6.2.2. www.iflow.ro acționează ca un găzduitor pentru conținutul adăugat de Client, în condițiile Legii 365/2002 privind comerțul electronic. În același timp, o parte limitată de date sunt stocate și pe calculatoarele Clientului. În schimb, datele nu sunt păstrate în browser sau pe mobil. Electronista S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea parolelor de acces la contul de utilizator sau pentru activități ce pot compromite contul Clientului. În cazul în care Electronista S.R.L. primește o notificare cu privire la existența unor servicii cu o aparență nelegală realizată de către clienți, își rezervă dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta. 6.2.3. Fiecare Client va avea un sistem de utilizatori cărora li se vor putea configura un anumit set de drepturi conform funcționalităților din site. Clientul poartă întreaga responsabilitate în cazul în care utilizatorii aprobați de către Client încalcă dispozițiile documentelor precizate la punctul 2.6 al prezentului contract sau se angajează în activități ilegale sau imorale. 6.2.4. Backup-ul datelor se realizează săptămânal, Clienții având acces la versiunile anterioare ale datelor prin serviciul de Cloud. 6.2.5. Electronista S.R.L. nu monitorizează și nu exercită nici un control asupra datelor și documentelor Clientului. 6.2.6. Electronista  S.R.L. oferă un drept de utilizare (licență) ne-exclusivă și nelimitată în timp și spațiu pentru folosirea aplicațiilor de pe site-ul www.iflow.ro. 6.2.7 Electronista  S.R.L. are dreptul de a colecta date anonime despre modul de utilizare a serviciilor sale și de a le face publice în mod agregat.

7. Înregistrare, parole și securitatea datelor clientului (GDPR)

7.1. Înregistrarea pe site-ul www.iflow.ro este gratuită. 7.2. Nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația și de a folosi protocoale securizate de transmitere a informației (https), Electronista S.R.L. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc. 7.3. Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ul www.iflow.ro sau accesul altor persoane în afara celor neautorizate la un cont găzduit de noi reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

8. Răspunderea contractuală

8.1. Clientul garantează datele introduse și poartă întreaga responsabilitate pentru felul și scopul în care utilizează serviciile puse la dispoziție de Electronista S.R.L precum și pentru felul în care configurează sistemul de utilizatori ce au acces la contul Clientului și comportamentul acestora. 8.2. Clientul garantează informația pe care o furnizează către www.iflow.ro este singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet, precum și cu păstrarea acurateții informațiilor sau a actualizării lor. 8.3. Electronista S.R.L. nu poate fi ținut răspunzător în cazul în care Clientul se folosește de aplicațiile și serviciile puse la dispoziție în scopuri ilegale sau imorale. 8.4. Clientul este de acord că este singurul responsabil și va despăgubi Electronista S.R.L. pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a oricăror acțiuni frauduloase din partea acestuia. Prin prezentul document Clientul înțelege și acceptă faptul că Electronista S.R.L. va transmite datele acestuia către organele de anchetă, în cazul în care primește o cerere motivată de la o instituție publică autorizată. 8.5. Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii mesajelor publicate în site, Electronista S.R.L. nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida sa. Electronista S.R.L. nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună sau eroare pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site. 8.6. Electronista S.R.L. nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site.

9. Încetarea contractului

Prezentul contract încetează în următoarele cazuri:

 1. părțile convin de comun acord încetarea contractului;
 2. neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă repetată a obligațiilor contractuale de către una din părți;
 3. decizia unilaterală a uneia dintre părți, transmisă în scris celeilalte părți; recepția notificării de încetare trebuie să aibă loc cu minimum 30 zile calendaristice înainte de data stabilită pentru încetarea colaborării;
 4. în caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizației de funcționare a unuia din contractanți.

10. Exonerarea de răspundere

Electronista  S.R.L. nu va răspunde pentru niciun prejudiciu material sau moral, orice pagubă sau costuri ce pot interveni din întârzierea plăților ce sunt în sarcina Clientului, precum și încălcarea de către acesta a oricăror obligații legale dacă nu sunt din vina Electronista S.R.L..

11. Confidențialitate

11.1. Nici una din Părțile contractante nu are dreptul, fără acordul scris prealabil al celeilalte Părți:

 1. de a face cunoscută orice informație confidențială unei terțe părți, în afara acelor persoane implicate în derularea şi executarea contractului;
 2. de a utiliza orice informație confidențială sau la care are acces în perioada de derulare a contractului, în alt scop decât acela de a-şi executa obligaţiile asumate. Toate informațiile confidențiale trebuie marcate ca atare de partea care le invocă a fi confidențiale.

11.2. Restricția prevăzută anterior nu va fi aplicabilă dacă:

  1. informația era cunoscută părții contractante înainte ca ea să fi fost primită în executarea prezentului contract;
  2. informaţia era accesibilă publicului;
  3. partea în cauză a fost obligată în conformitate cu dispozițiile legale să dezvăluie informațiile în cauză.

12. Forța majoră

12.1. Forța majoră exonerează de răspundere părțile, în cazul neexecutării parțiale sau totale a obligațiilor asumate prin prezentul contract. Prin forța majoră se înțelege un eveniment independent de voința părților, imprevizibil și insurmontabil, apărut după încheierea contractului și care împiedică părțile să execute total sau parțial obligațiile asumate. 12.2. Partea care invocă forța majoră are obligația să o aducă la cunoștința celeilalte părți, în scris, în maximum 5 zile de la apariție. 12.3. Partea care invocă forța majoră are obligația să aducă la cunoștința celeilalte părți încetarea cauzei acesteia în maximum 15 zile de la încetare. 12.4. Dacă aceste împrejurări și consecințele lor durează mai mult de 2 luni, fiecare partener poate renunța la executarea contractului pe mai departe. În acest caz, nici una din părți nu are dreptul de a cere despăgubiri de la cealaltă parte, dar ele au îndatorirea de a-și onora toate obligațiile până la această dată.

13. Legea guvernantă

13.1. Drepturile și obligațiile părților impuse de prezentul contract, precum și toate efectele juridice pe care acesta le produce vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. 13.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru. În condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești de la sediul Electronista S.R.L..

14. Dispoziții finale

14.1. Părțile declară că au negociat toate clauzele prezentului contract și acestea sunt acceptate în mod expres prin semnarea contractului, orice înțelegere anterioară neproducând efecte juridice între acestea. 14.2. Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul părților prin încheierea unui act adițional la prezentul contract. 14.3. Orice notificare către Electronista  S.R.L. trebuie trimisă electronic la adresa de email [email protected] 14.4. Politica de Termeni și condiții trebuie interpretată împreună cu Politica de confidențialitate iFlow și se supun legilor în vigoare din România.

Citește Blogul