Web Analytics

Descoperă informațiile din profilul de utilizator iFlow

Aplicația iFlow vine în ajutorul tău și îți ușurează munca cu administrarea și organizarea timpului de lucru al angajaților tăi. Scapă de povara documentelor și de stivele de dosare în care pierzi timp prețios de fiecare dată când ai nevoie de informații despre angajați. Descoperă acum ce date utile găsești pe profilul de utilizator iFlow.

Evidența timpului de lucru al angajaților – stocată în profilul de utilizator iFlow

”Câte zile de concediu mai am?”
Auzi des această întrebare din partea angajaților tăi și de multe ori ești întrerupt din activitate pentru a răspunde. Cu iFlow nu va mai fi nevoie ca personalul tău să te întrebe informații despre timpul lor de lucru sau zilele libere rămase. Aceștia au acces la toate informațiile, direct din profilul de utilizator. Iar tu, ca administrator, vezi în timp real toate modificările, cu un singur click, pe profilul de utilizator al fiecărui angajat.

Profilul de Utilizator iFlow

Pe pagina de profil există două panouri importante: panoul cu ore suplimentare și învoiri, și panoul cu concediul de odihnă. Cu ajutorul acestor panouri poți afla exact câte zile de concediu mai are un angajat și numărul de ore suplimentare rămase. În iFlow ai o evidență clară a timpului muncit de către fiecare angajat în parte. Pentru informații mai detaliate despre evenimentele unui angajat, apasă butonul Activitate. Pe această pagină vezi detaliat toate evenimentele angajatului selectat, pe intervalul de timp ales de tine.

În plus, tot de pe pagina de profil a angajatului selectat, generezi adeverințe și diferite cereri(cerere de concediu de odihnă sau medical, cerere de demisie).
iFlow îți oferă o soluție să elimini procesele care acum sunt făcute manual. Intră în era digitală, în felul acesta te poți concentra pe lucrurile care au nevoie cu adevărat de atenția ta.

Stochează datele în aplicația iFlow

Creează un cont pentru compania ta și completează toate datele pentru aceasta, apoi bucură-te de noul mod în care faci pontajul angajaților. Rapid, simplu și ușor.

Pentru a genera adeverințele și cererile de concediu ale angajaților tăi, ai nevoie de datele acestora. Cu iFlow poți să uiți de dosare, fișiere sau tabele în Excel pentru stocarea informațiilor. Nu mai pierzi timp de fiecare dată când trebuie să generezi o adeverință. Toate informațiile necesare îți sunt stocate într-un singur loc: Profilul utilizatorului.

Aplicația de pontaj iFlow stochează pentru tine datele de angajat și le păstrează în siguranță. Astfel, durează mai puțin de 1 minut să generezi o adeverință sau o cerere de concediu, pentru că toate informațiile sunt completate automat cu datele înregistrate.

Securitatea datelor din profilul de utilizator

Pentru securitatea datelor stocate pe profilul unui angajat, în calitate de administrator ești singurul cu drept de acces. Completezi o singură dată datele angajatului și le folosești apoi pe toată perioada contractului de muncă, asta poate însemna ani de zile în care tu nu mai trebuie să cauți sau să ceri datele angajatului. 

Membrul de echipă are și el acces în aplicație, dar numai la informațiile care nu îți pot afecta compania. De exemplu, membrul de echipă, își poate verifica statistica personală a timpului de lucru, zilele de concediu rămase sau orele suplimentare efectuate. De asemenea, își poate seta singur parola și poza de profil

3 Beneficii din aplicația de pontaj iFlow:

  • Economisești timp pentru afacerea ta prin automatizarea și digitalizarea proceselor de administrare a timpului de lucru efectuat de angajați.
  • Ai acces ușor la informații și ești un lider la curent cu activitatea salariaților tăi.
  • Angajații din compania ta sunt mereu informați cu privire la programul lor de muncă și nu mai așteaptă răspunsuri de la tine, referitoare la acest subiect.

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Nu reusesc sub nicio forma sa fac cumva sa apara completat departamentul si functia pe foaia de pontaj.Ma puteti îndruma? Tin sa mentionez ca functiile sunt completate la nivel de detaliu angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.