Web Analytics

iFlow Update 3.7 – Actualizarea angajaților și evidența zilei

În versiunea 3.7 a aplicației de pontaj online iFlow actualizezi informațiile angajaților prin funcția de import. În doar câteva minute ai datele angajaților actualizate la zi. Îți doreai să ai o evidență pe ziua în curs? iFlow a dezvoltat și așa numita “Evidență a zilei” unde vezi în timp real cine este la muncă și cine nu.

Citește acest articol și află ce noutăți aduce iFlow 3.7 și care sunt beneficiile noilor funcționalități.

Actualizarea datelor prin fișierul de import

Chiar dacă ai importat deja angajații, vei putea să le actualizezi tuturor datele în același timp, într-un mod foarte simplu. Nu vei mai fi nevoit să editezi manual datele pentru fiecare angajat în parte, în cazul în care ai făcut un import doar cu numele angajaților pentru a testa aplicația.

Tot ce trebuie să faci, este să descarci fișierul pentru import, care vine completat direct cu datele deja existente în aplicație, apoi realizezi modificările și încarci din nou în aplicație fișierul modificat. iFlow va face modificările automat pentru toți angajații. Găsești mai multe detalii aici.

Evidența zilei – în panoul General

Aveai nevoie de un raport cu evidența zilei actuale în care să vezi care dintre angajați sunt la muncă, cine e în concediu sau cine este absent? Cu evidența zilei de la iFlow este simplu.
Vezi în timp real cine este la muncă, cine este plecat în concediu, în delegații, cine lipsește motivat sau nemotivat.

Ai filtre pentru toate evenimentele existente în aplicație, atât pentru cele predefinite cât și pentru cele personalizate. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța pentru filtrul dorit.

Evidența poate fi filtrată pe oricare dintre cele două prezențe: reală sau bazată pe planificarea programului de lucru. Află mai multe detalii aici.

Politica de confidențialitate pentru angajați

În cadrul aplicației se pot adăuga datele angajaților prin două metode: prin fișierul import, despre care am vorbit mai sus sau prin trimiterea unei cereri către angajați pentru completarea propriilor informații.

iFlow 3.7 vine în sprijinul tău, iar atunci când trimiți o cerere pentru completarea datelor personale către angajați, aceasta va include și politica de confidențialitate. Există un document predefinit în cadrul aplicației care te poate ajuta, dar dacă deja ai un model îl vei putea adăuga ușor în aplicație.

Angajații nu vor putea finaliza procesul de completare a datelor fără a bifa acceptul pentru politica de confidențialitate. Află mai multe detalii aici.

Mici fix-uri pentru îmbunătățirea aplicației

  • Opțiunea de a acorda sau nu dreptul angajaților de a edita data și ora în momentul înregistrării intrărilor și ieșirilor
  • În raportul “Angajați” descărcat se creează o coloană pentru “Funcție” separat.
  • Angajații care folosesc prezența reală pot vedea acum, în fiecare zi, cât timp au muncit în total, deoarece este afișat pe panoul General.
  • Restricție de editare pentru data de angajare a angajaților inactivi.
  • Notificările prin e-mail se trimit acum în limba engleză pentru companiile care selectează limba Engleză pentru contul lor.

Următoarele update-uri vor cuprinde funcționalități majore precum: pontajul pe proiecte, istoricul angajatului, dar și altele. Acestea sunt funcționalități mult așteptate, care pot ușura managementul angajaților chiar și mai mult decât până acum. Creează-ți un cont, dacă nu ai făcut-o deja și vezi cât de simplu e totul cu iFlow. Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu modificările și îmbunătățirile aduse aplicației.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.