Web Analytics

Cum ajută iFlow departamentul de HR să gestioneze programul de lucru în schimburi?

Am încercat pentru câteva secunde să mă pun în locul unui specialist HR dintr-o companie cu mulți angajați. Simplul gând la toate concediile adunate de la angajați, gata de introdus într-un sistem de cele mai multe ori depășit, la planificarea unui program în schimburi în așa fel încât toți angajații să fie mulțumiți, și la calculul orelor muncite la final de lună – este, ei bine, copleșitor. Și știm toți că asta este doar o mică parte din tot ce presupune munca într-un departament de Resurse Umane.

Împreună cu toți colegii de la iFlow pontaje, căutăm mereu soluții să venim în ajutorul oamenilor care se pricep la HR, însă sunt dezavantajați din cauza unui sistem învechit și care în loc să ajute, îngreunează munca, deja grea. 

Aplicația iFlow acoperă o mare parte a domeniului HR, și anume cea care ține de pontajele angajaților și crearea de rapoarte necesare pentru salarizare. Am reușit să reducem procese întregi obositoare care în mod normal consumau timp prețios, la doar câteva click-uri.

Lucrezi într-o companie mare cu program în schimburi sau flexibil?

Nici o problemă. iFlow se pliază pe specificul fiecărei companii, indiferent de numărul de angajați sau câte schimburi de muncă au. Odată ce ai stabilit ce program de lucru vrei să aloci angajaților, în doar câteva momente acesta este creat și distribuit. Un departament de Resurse Umane eficient are nevoie de soluții flexibile și ușor personalizabile.

În iFlow ai un panou întreg dedicat pentru acest proces, ușor de înțeles și prietenos în care desemnezi programe și schimburi fiecărui angajat în parte sau echipelor întregi.

Până și perioada programului este personalizabilă în funcție de preferințe. De la anumite zile, la o lună întreagă sau chiar pe tot anul, schimburile de lucru sunt ușor de distribuit. Poți chiar să copiezi un program în schimburi de la un angajat vechi și să-l aloci la ultimul sosit în echipă.  

Iar ca să nu pierzi timpul căutând programul unei echipe anume, te poți folosi de sistemul de filtrare ca să ajungi la informația dorită cât ai pocni din degete.

program în schimburi

Ceea ce până acum era doar visul unui specialist în Resurse Umane, devine realitate cu iFlow

Ai un minut să vorbim despre condica de prezență? Știu că dacă ar fi o ușă între noi, mi-ai închide-o în nas. Însă nu sunt aici să te atrag în ceva grupare de oameni pasionați de condici de prezență. :)) Vreau să vorbim despre soluții reale și viabile pentru orice companie care s-a săturat să aibă de-a face cu calcule manuale la fiecare final de lună. În iFlow, fiecare informație înregistrată se transmite direct spre condica de prezență. 

Tabelele din Excel rămân doar o amintire din momentul în care aplicația iFlow preia sarcina apăsătoare de a crea rapoarte pentru trimis către salarizare. Iar pentru a afișa informația după nevoi, aceste rapoarte pot fi împărțite după echipe, locații, sau proiecte. Astfel, prin câteva click-uri alegi exact ce vrei să extragi din toate datele. În plus, condica de prezență poate fi generată de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, din orice loc te afli.

program în schimburi

iFlow este ajutorul indispensabil pentru alcătuirea statelor de plată

Indiferent dacă într-o companie există program în schimburi sau unul uniform, foaia colectivă de prezență adună automat și corect toate orele pontate. La finalul fiecărei luni se face totalul orelor muncite, plus orele suplimentare, învoirile, concediile medicale, concediile de odihnă, toate structurate clar și ușor de înțeles.

Din iFlow scoți inclusiv raportul cu tichetele de masă care i se cuvin fiecărui angajat, în funcție de zilele lucrate, concediile efectuate, și sărbătorile legale din acea perioadă. Astfel economisești timp cu până la 70% iar productivitatea crește pe alte sarcini mai importante.

Alt beneficiu major este eliminarea greșelilor și reducerea erorilor umane. Este considerabil mai plăcut să ai un ajutor de nădejde în efectuarea sarcinilor care implică calcule complicate. De aceea vei descoperi că iFlow va fi instrumentul tău preferat, de care nici nu știai până acum că există. 


Vrei să participi la o prezentare detaliată a aplicației concepută anume pe specificul companiei tale? Programează o întâlnire online cu un specialist de-al nostru și convinge-te singur de beneficiile digitalizării cu iFlow.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.