Acasă

Termene de înregistrare în Revisal 2019 – Infografic

Conform Codului Muncii art. 34 alin. (7) din Legea nr 53/2003, republicată cu modificările și completările ulterioare, fiecare angajator din România are obligația de a înființa un Registru general de evidență a salariaților, cunoscut sub numele de Revisal. Ca să simplificăm munca angajatorilor, am pregătit un infografic cu noile termene de înregistrare și transmitere a registrului general de evidență a salariaților în format electronic, către Inspectorul Teritorial de Muncă.

Termene_Inregistrare_in_Revisal_iFlow

Aplicația iFlow te va ajuta să faci față birocrației din România și să economisești timp, pe partea de organizare a resurselor umane. Nu mai aștepta, creează-ți un cont și lasă aplicația iFlow să calculeze pontajul în locul tău

 

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

Cum acorzi corect concediul de maternitate – 2019

Există numeroși angajatori dar și angajați care nu știu exact care sunt...

Termene de înregistrare în Revisal 2019 – Infografic

Conform Codului Muncii art. 34 alin. (7) din Legea nr 53/2003, republicată...

Ghidul complet cu zile lucrătoare pentru anul 2019

Cauți o soluție ca să planifici eficient programul de lucru al angajaților tăi? Este...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Elisa S.
Elisa S.
După sute de convorbiri telefonice și zeci de întâlniri de tip brainstorming cu administratorii companiilor românești, pot spune că am experiența necesară pentru a te ajuta să eficientizezi procesele de muncă din compania ta. Spune-mi despre problemele întâlnite în administrarea personalului tău și împreună vom găsi o soluție ideală pentru tine și afacerea ta.