Web Analytics

Update iFlow 5.0

Pontajul este acțiunea prin care se înregistrează timpul petrecut la muncă de către fiecare angajat. Însă acest proces nu măsoară și productivitatea angajaților sau modul de desfășurare a proiectelor actuale. Echipa iFlow și-a propus să aducă aplicația în stadiul în care aceste date relevante se calculează automat și sunt la îndemână oricând. Află din acest articol care sunt noutățile aduse de update iFlow 5.0.

Principalele funcționalități sunt:

Alte modificări utile:

Captură foto la pontarea de pe telefon

Până acum, captura foto era disponibilă doar de pe dispozitivele de pontaj iFlow. De acum, cine dorește să monitorizeze pontările angajaților prin captura foto, poate să o facă și atunci când aceștia își înregistrează prezența de pe telefonul propriu.

Aplicația permite adăugarea unei fotografii din momentul pontării chiar și când este utilizată din browser-ul telefonului mobil. Împreună cu locația GPS, aceste informații sunt relevante pentru ca superiorul să se asigure că angajații se pontează corect și din locația stabilită.

Raport cuprinzător de concedii medicale 

Este un fapt cunoscut că zilele de concediu medical nu sunt plătite integral de către angajator, acestea se împart între companie și Casa de Asigurări. Pentru a face diferența între acestea, raportul Zile de concediu medical include de acum și numărul zilelor plătite de Casa de Asigurări, pe lângă cele plătite de companie.

iFlow 5.0

Adeverințe CAS pe perioade de timp diferite

Adeverința CAS este un document completat automat în iFlow 5.0, cu datele angajatului care dorește să o folosească. De acum, în aplicație există două tipuri de adeverințe CAS, una cu totalul zilelor de concediu medical din ultimele 12 luni, iar cealaltă cu numărul zilelor de concediu medical din ultimele 24 de luni.

Munca departamentului de Resurse Umane se simplifică considerabil atunci când există soluții automatizate care să ajute cu aceste procese. Adeverința CAS, la fel ca orice alt document existent în iFlow este disponibilă să fie descărcată și printată oricând cu datele corect completate.

Profil complet de angajat

Profilul angajatului este un mic dosar de personal și conține date despre fiecare salariat. Informațiile personale, precum și activitatea din aplicație se regăsesc pe această pagină. Noutatea din iFlow 5.0 este că toate evenimentele, programul de lucru și înregistrările prezenței sunt vizibile în profilul fiecărui angajat.

Ca administrator, trebuie doar că accesezi fiecare pagină de utilizator și ai informații complete despre prezența acestuia la serviciu, concediile efectuate, și programul de lucru planificat. Este foarte important ca datele să fie centralizate într-un mod ușor de accesat atât de către angajat cât și superior. Prin fiecare update, aplicația capătă o formă tot mai complexă și aduce simplitate în același timp.

iFlow 5.0

Posibilitate de adăugare funcții angajaților direct din meniul iFlow 5.0

O nouă setare din iFlow 5.0 este adăugarea tuturor funcțiilor existente în companie într-un meniu dedicat. Pentru fiecare angajat nou introdus în aplicație, este simplu să se aleagă funcția aferentă din acest meniu.

Profilul angajatului nu a fost nicicând mai ușor de completat. De asemenea, Programul de lucru poate fi filtrat după funcții pentru o raportare mai complexă. Vrei să știi ce schimburi au planificate luna aceasta toți contabilii din compania ta? Este foarte simplu de aflat. Printr-un singur click filtrezi raportul după funcția dorită și primești date corecte instant.

Import proiecte pe bază de șablon

Această funcționalitate are rolul de a simplifica modul în care se importă proiecte noi pe bază de șablon. Orice proiect poate fi salvat ca șablon împreună cu toate informațiile caracteristice, cum ar fi subproiectele. Astfel, în cazul în care se începe un proiect nou însă subproiectele rămân aceleași, cea mai bună soluție este să se folosească șablonul salvat în prealabil.

Simplitatea utilizării oferită de modulul iPM este de necontestat. Digitalizarea duce la productivitate crescută și la folosirea timpului într-un mod eficient. 

  • Alte reparații și îmbunătățiri
  • Modificări de design

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.