Web Analytics

Update 5.0 – Banca de ore automată

Cu fiecare update, iFlow devine tot mai complexă și mai potrivită pentru oricine își dorește date exacte și complete despre prezența angajaților și orele muncite de aceștia, în vederea calculării cât mai corecte a salariului la final de lună, și nu numai. Din acest motiv, echipa noastră și-a dat silința să creeze Banca de ore automată, menită să simplifice raportarea referitoare la pontările angajaților.

În iFlow se pot adăuga coloane în plus în următoarele secțiuni, pentru a beneficia de evidențe personalizate:

Evidențe personalizate în Pontaj

În iFlow 5.0. se pot adăuga coloane cu orice informație vrei să scoți în evidență, din doar câteva click-uri. De acum este foarte ușor să afli diferența dintre planificare și prezența reală. Datorită setărilor personalizate, alegi ce date vrei să afli, ce ore să se scadă sau să se adauge în pontaj, pe o perioadă fixă sau personalizată. 

Vrei să știi ce angajat are ore în plus sau în minus într-un anumit interval de timp? Consultă Banca de ore automată! În raportul de Pontaj aceste informații sunt ușor de evidențiat, prin crearea unei coloane specifice. Combinațiile multiple de date permit identificarea de discrepanțe în pontaj.

evidente personalizate pontaj

Raportarea orelor suplimentare devine rapidă și ușoară prin banca de ore automată. Afli rapid câte ore de învoire mai pot recupera angajații tăi sau câte ore suplimentare urmează să intre la plată. Alegi exact informațiile de care ai nevoie și le vei regăsi într-o coloană specială în pontaj.

Pentru situații când se dorește o evidență a concediilor efectuate într-o lună, iFlow calculează automat în funcție de setările specifice. Nu mai este necesar să cauți prin evenimente trecute după diferite tipuri de concediu, de acum datele sunt aduse ușor într-o coloană nouă, care realizează totalul în timp real, pe ce perioadă se dorește. Flexibilitatea constă în faptul că poți scădea evenimentele care nu te interesează, adăuga cele dorite, și astfel vei beneficia de rapoarte personalizate pe nevoile companiei tale. 

Pentru a afla cum se configurează coloanele personalizabile în pontaj, accesează articolul din ghidul nostru de utilizare.

Evidențe personalizate în Program de lucru

Beneficiul major al coloanelor personalizate din Programul de lucru este că oferă posibilitatea de a sorta informațiile dorite pe ore sau zile specifice. Prin adăugarea de coloane suplimentare, generezi automat rapoarte cu date precum ore suplimentare, ore muncite în weekend, ore muncite în zile de sărbători legale, și altele. 

evidente personalizate program de lucru

Totul este ușor personalizabil din doar câteva click-uri. Sistemul inteligent de filtrare din banca de ore automată permite selectarea unui angajat individual după care să se afișeze datele, nu doar unei echipe întregi. Astfel, este ușor să observi ce angajați au acumulat ore suplimentare și să urmărești performanța echipelor per total. 

Află cum se setează coloanele personalizabile în programul de lucru, din articolul acesta.

Evidențe personalizate în Performanțe angajați

Pentru a recompensa corect angajații în urma performanțelor proprii, este necesar să afli dacă și-au respectat planificarea, dacă și-au efectuat norma de lucru, și câte ore suplimentare au muncit. Astfel de informații sunt la îndemână în iFlow, grație calculului automat efectuat de aplicație. Tot ce trebuie să faci este să alegi perioada dorită și modul în care trebuie efectuat calculul. 

evidente personalizate performante angajati

Unele companii își răsplătesc angajații cu zile de concediu sau bani în plus pentru orele suplimentare. Vrei să afli câte ore suplimentare are un anumit angajat în ultimul an? Această informație este foarte ușor de aflat! Se scade norma angajatului din programul de lucru, astfel rezultând orele efectuate peste norma de lucru. La fel poți afla și diferența dintre planificare și prezența reală. Cu iFlow urmărești cu ușurință performanța angajaților tăi și iei decizii bine informate pe baza rapoartelor clare și concise. 

Pentru mai multe detalii despre exemple concrete și modul de creare a coloanelor, citește acest articol.

Evidențe personalizate în Evenimente

La fel ca și la celelalte rapoarte, și pe modulul de Evenimente pot fi adăugate coloane noi. Această nouă funcționalitate din iFlow 5.0 ajută angajații și superiorii deopotrivă să vizualizeze date în timp real. Atunci când într-o companie există o limită de ore suplimentare sau de învoiri, adăugarea coloanelor aferente simplifică modul de planificare a acestora. Când fac o cerere nouă, angajații văd dacă urmează să depășească numărul de învoiri sau ore suplimentare permise și se conformează regulilor.

evidente personalizate evenimente

De asemenea, superiorii observă atunci când un angajat mai are puține zile de concediu rămase pe anul în curs și fac planificarea în concordanță. Totul este mult mai simplu atunci când informațiile se actualizează în timp real și sunt gata de vizualizat în orice moment de oriunde te-ai afla. 

Pentru mai multe detalii despre configurarea coloanelor în modulul de evenimente, citește acest articol.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.