Web Analytics

Update 8.2 – Acces personalizat pe rapoarte și Notificări concedii în Google Calendar

Cu iFlow Update 8.2, ai mai multă flexibilitate în configurarea permisiilor de vizualizare pentru rapoarte. Acum poți selecta rapoartele specifice care vor fi accesibile diferitor tipuri de utilizatori din aplicație: lider de echipă, lider HR sau lider de departament.

Prin posibilitatea de a stabili individual setările de vizibilitate te asiguri că fluxul de lucru este mai organizat și că nivelul de confidențialitate al datelor este ridicat. De exemplu, poți activa rapoartele de pontaj și concedii pentru un lider de echipă, în timp ce un lider de departament va primi acces la rapoartele cu informații despre angajați, evaluări, contracte sau organigrama companiei. Click aici pentru a vedea setările necesare acestor permisii.

Timp absent în raportul de pontaj

Continuăm să îmbunătățim Banca de ore din iFlow și astfel, am elaborat un nou filtru pentru filele de calcul. Scopul acestuia este de a face distincția între programul efectiv de lucru și norma stabilită, afișând rezultatul în valori negative în funcție de totalul orelor lipsite.

Cu ajutorul acestor calcule simple, compania ta poate lua decizii bine informate în ceea ce privește planificarea viitoare a programului de lucru. De exemplu, dacă identifici un număr de ore negative care depășește standardele companiei, poți solicita recuperarea timpului absent printr-o cerere de efectuare a orelor suplimentare. Administrarea timpului de muncă în iFlow devine astfel simplă și rapidă. Dorești să folosești Banca de Ore? Lasă-ne un email și vom activa gratuit perioada de testare.

Total zile de concediu în raportul de pontaj

Legislația actuală prevede mai multe tipuri de zile libere speciale pentru angajați, în afara zilelor de concediu de odihnă. Acestea includ concediul pentru căsătoria sau nașterea copilului salariatului, concediul în caz de deces al unor persoane apropiate, pentru donare de sânge și altele. Durata variază în funcție de tipul de concediu, dar este cert că organizația trebuie să ofere angajaților dreptul la aceste zile libere și să le monitorizeze corespunzător.

Datorită noi versiuni iFlow, vei putea adăuga în raportul de pontaj coloane personalizate care vor afișa totalurile zilelor de concediu alocate. Poți alege între mai multe tipuri de concediu disponibile la nivel de companie, chiar și din mai mulți ani, pentru a obține o evidență detaliată a zilelor alocate și utilizate de angajați.

Integrare cu calendarele Google și Microsoft

Pentru o mai bună organizare a muncii în companie și o actualizare constantă cu privire la cererile de concediu, acum poți seta notificări despre evenimentele din iFlow în calendarul preferat, cum ar fi Google Calendar sau Outlook.

Odată cu emailul despre cererea nouă adăugată de angajat, vei avea opțiunea de a adăuga evenimentul în Google sau Microsoft calendar. În acest fel, vei primi notificări în timp util cu privire la concediile angajaților sau alte informații relevante cum ar fi delegațiile, învoirile, etc. Angajații, de asemenea, pot folosi această funcționalitate după ce este aprobată cererea lor. De exemplu, își pot adăuga în calendar ziua în care trebuie să înlocuiască un coleg care este în concediu. Pentru a activa fișierul .ics necesar integrării, urmează pașii din acest ghid.

Pauze excluse din cereri

Nu sunt excepție cazurile în care angajații își depun cereri de învoire care acoperă perioadele de pauză. În astfel de momente, evenimentul trebuie editat manual, pentru a fi separat în 2 cereri diferite, care nu se vor suprapune cu pauza.

Aceste situații și feedback-ul primit din partea clienților, ne-au motivat să introducem posibilitatea prin care poți seta ca timpul de pauză să fie scăzut automat din totalul orelor din cererea angajatului. De exemplu, dacă pauza are loc între 12:30 și 13:00, iar angajatul pleacă între 12:00 și 13:30, totalul învoirii va fi de minus o oră, nu o oră și 30 de minute.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dorești să afli mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.