Web Analytics

Update iFlow 4.7

Descoperă cele mai recente funcționalități ale aplicației ce vin odată cu update iFlow 4.7. Citește următorul articol pentru a afla ce noutăți există și beneficiile acestora.

  1. Planificare program de lucru pe locații și notificări privind pontarea pe locații
  2. Organigrama
  3. Raport planificare concedii pentru controlul ITM

Alte modificări utile:

Buton de switch între prezența reală și planificare în pontaj

Îți dorești să obții o imagine de ansamblu asupra a ceea ce s-a planificat și ceea ce s-a realizat în materie de prezență la lucru? iFlow te ajută cu o comparație clară între planificarea programului de lucru și pontarea efectivă a angajaților, la minut. De acum e simplu să vezi diferențele dintre aceste două rapoarte și să îți dai seama unde e nevoie de schimbări pentru a eficientiza modul de lucru.

Alocare directă de zile concediu special

În toate companiile există zile de concediu special. Acestea pot fi pentru donare de sânge, căsătorie, vaccinare, decese, sau altele specifice unei singure firme. În aplicația iFlow aceste concedii sunt la îndemâna oricărui angajat, putând fi solicitate online și cu aprobare instantă din partea superiorului. De asemenea, există opțiunea de a stabili o anumită frecvență de cerere a unui tip de concediu, în decursul unui an.

Exemplu: Să zicem că vrei să le dai angajaților o zi liberă când își sărbătoresc ziua de naștere. Cu iFlow este foarte simplu. Creezi un tip de concediu special pentru această ocazie, adaugi numărul de zile oferite, în cazul nostru doar una, și opțiunea de a folosi acest concediu doar o dată pe an. Angajații își vor putea face singuri cererea pentru acest tip de eveniment, cu limita aferentă.

Opțiune de resetare prezență reală de peste 24h

Există multe tipuri de firme cu programe de lucru diverse, nevoi diferite, și iFlow le acoperă pe toate. Această actualizare este pentru cazurile specifice de angajați care lucrează ture lungi, în general pe schimburi, la firme de pază, benzinării, retail, HoReCa, sau altele. Aplicația permite pontarea pe ture de 24 de ore, oferind posibilitatea de a prelungi acest interval pănâ la 30 de ore. Astfel, resetarea nu se face la 24 de ore, ci permite utilizatorilor să se deponteze fără grija unei erori. Orele vor fi calculate automat, iar superiorii pot ține evidența clară a prezenței reale, la minut. Află din acest articol cum se configurează această funcție a aplicației.

Limitare de concediu

Pentru companiile cu fluctuații frecvente de personal, am introdus o nouă setare prin care poți limita utilizarea zilelor de concediu disponibile la ziua curentă. Asta înseamnă că nu mai trebuie să-ți faci griji că angajații vor face cerere de concediu pentru un număr mai mare de zile decât zilele cuvenite. Află cum se folosește opțiunea de limitare zile de concediu din acest articol.

Îmbunătățiri și reparații

  • La generarea foii de pontaj, sunt afișate toate evenimentele până în prezent, inclusiv cele de pe ziua curentă. Toate concediile adăugate până la momentul actual, prezența reală și altele, apar în raportul de pontaj.
  • Am revenit la setarea originală conform căreia parola trebuie să conțină 7 caractere, fără obligativitatea de a adăuga caractere speciale sau cifre.
  • Orele suplimentare și învoirile apar în pontaj evidențiate prin culori.
  • Locațiile inactive nu mai apar în filtre. Odată dezactivate, nu mai există posibilitatea de a fi alese din meniu.
  • La intervale de angajare în viitor, userii nu vor mai fi dezactivați. Aplicația recunoaște data de angajare ca fiind în avans și angajatul nu va fi dezactivat automat.

iFlow te ajută să rămâi informat și la zi din punct de vedere legislativ

Echipa iFlow este mereu în contact cu clienții pentru a rămâne informată și a oferi o experiență pozitivă. Toate actualizările survin în urma feedback-ului primit și facem eforturi pentru a ajuta companiile să beneficieze de mediul digital. Te îndemnăm să te abonezi la newsletter pentru a rămâne la zi cu tot ce va apărea nou în aplicație!
De asemenea, pentru orice întrebare sau sugestie ne poți contacta prin intermediul chat-ului sau prin email la [email protected]. Un reprezentant iFlow va prelua mesajul tău și va răspunde în cel mai scurt timp.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.