Web Analytics

Flexibilitate și transparență

iFlow pentru Departamentele IT

Angajații tăi pot utiliza aplicația iFlow pentru a înregistra timpul muncit de proiecte, orele petrecute în telemuncă sau pentru a adăuga cererile de concediu.

Comunică eficient cu angajații tăi

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud
și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Organizare corectă

Împarte angajații pe echipe sau departamente și desemnează lideri care să le gestioneze.

Home Office

Angajații își înregistrează timpul muncit de acasă, iar liderii de echipă și colegii sunt mereu informați.

Adeverințe online

Bucură-te de toate documentele necesare angajaților completate automat, la un click distanță.

Program de lucru flexibil

Angajații își pot înregistra rapid și ușor orele de muncă și învoirile atunci când este nevoie. Sunt mereu informați referitor la orele muncite vs. orele planificate.

Viamedici Software Lab păstrau toată evidența timpului muncit pe hârtie. Cu iFlow au redus cu până la 70% timpul alocat proceselor manuale. De acum, se pot concentra pe dezvoltarea proiectelor pentru succesul companiei.

Creează-ți propriile tipuri de evenimente

Pe lângă evenimentele predefinite în iFlow, de exemplu concediu de odihnă, poți crea și orice tip de eveniment special utilizat în compania ta, de exemplu, cursuri specializare.

Gemini CAD Systems a scăpat de dosare și se bucură de vizualizarea evidenței zilelor de concediu - online, la numai un click distanță.

Monitorizare timp pe proiecte

Angajații tăi se pontează pe proiecte, sub-proiecte sau task-uri, iar la finalizarea proiectului te bucuri de un raport complet, calculat automat.

IntelligentBee sunt mulțumiți de noua evidență digitală a timpului muncit de către angajați. De asemenea, de când utilizează iFlow au 0 erori de calcul în foaia de pontaj.

Structură organizațională corectă

Stabilești ierarhia companiei tale corect prin împărțirea angajaților pe departamente și echipe și prin alocarea drepturilor în aplicație la nivel individual.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Departamentele IT #LucreazăDigital

Concentrează-te pe proiectele companiei și pe succesul afacerii tale. Lasă managementul concediilor și a personalului în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.