iFlow pentru departamentele IT

Managementul echipelor IT mai eficient

iFlow este perfectă pentru generarea unui pontaj cu program flexibil, iar angajații remote sau în telemuncă își pot înregistra orele de muncă.

Crește productivitatea companiei

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Management eficient

Împarte angajații pe echipe sau departamente și desemnează lideri care să le gestioneze.

Home Office

Angajații își înregistrează timpul muncit de acasă iar administratorul verifică rapid și ușor.

Adeverințe online

Bucură-te de toate cererile și adeverințele pentru angajați completate automat.

Oferă libertate angajaților tăi

Raportul de ore suplimentare-învoiri - exact ceea ce ai nevoie

În iFlow orele de învoire sunt recuperate cu orele suplimentare. Angajații vizualizează pe profilul de utilizator orele rămase de recuperat.

Viamedici Software Lab păstrau toată evidența timpului muncit pe hârtie. Cu iFlow au redus cu până la 70% timpul alocat proceselor manuale. De acum, se pot concentra pe dezvoltarea proiectelor pentru succesul companiei.

Personalizează aplicația iFlow

Creează-ți propriile tipuri de evenimente

Cu ajutorul unui eveniment Home Office angajații își pot ponta orele de lucru de acasă. Indiferent dacă este vorba de pontajul pentru programatori sau echipa de marketing.

Codeagile a scăpat de dosare și se bucură de vizualizarea evidenței zilelor de concediu - online, la numai un click distanță.

Vizibilitate pentru toți angajații

Self-Service pentru întreaga echipă IT

Dacă echipa ta de programatori, designeri și specialiști în marketing are program flexibil, atunci își pot edita singuri programul de lucru. Planificarea e 100% reală.

SocialBee sunt mulțumiți de noua evidență digitală a timpului muncit de către angajați. De asemenea, de când utilizează iFlow au 0 erori de calcul în foaia de pontaj.