Web Analytics

Plan de digitalizare a companiei tale în 2023

Digitalizarea reprezintă procesul prin care o firmă trece de la forma obișnuită de muncă, la cea computerizată. Procesul de digitalizare asigură succesul și competitivitatea pe termen lung a unei companii și totodată schimbă total modul în care o organizația este obișnuită să funcționeze. Importanța digitalizării afacerii nu trebuie subestimată, deoarece modificarea respectivă are foarte multe avantaje precum:

  • Creșterea eficienței
  • Minimizarea erorilor umane
  • Reducerea costurilor operaționale
  • Stocarea și analiza datelor

În momentul întocmirii unui plan de digitalizare pentru companie, este necesar ca fiecare structură a organizației să fie luată în considerare, cum ar fi: partea de marketing, vânzări, procesele de producție, resursele umane, etc. Din această perspectivă, există mai multe softuri care vin în ajutorul firmelor, cele mai importante fiind:

  • ERP (Enterprise resource planning) – folosit în colectarea, gestionarea și interpretarea datelor tuturor proceselor din afacere
  • CRM (Customer relationship management) – pentru interacțiunea cu clienții, analiza publicului țintă și a creșterii vânzărilor
  • IoT (Internet of Things) –  în scopul de a avea permanent acces la informațiile actuale, colectate de pe dispozitivele companiei 
  • Soft de salarizare – care contribuie la planificare calcul și alte procese legate de gestionarea salariilor
  • Sistem de pontaj – necesar în scopul de a avea o evidență automată a angajaților

Un factor determinant în dezvoltarea continuă a afacerii o constituie angajații. Așadar, o firmă trebuie să se asigure că salariații au toate condițiile necesare pentru prestarea unei munci eficiente. Din alt punct de vedere, este la fel de important ca muncitorii să își îndeplinească sarcinile și restul obligațiilor stabilite prin lege și contractul de muncă. Aici în ajutor vine soft-ul de pontaj și HR – iFlow.     

De ce iFlow este cea mai bună decizie pentru compania ta?

iFlow, este aplicația concepută pentru a simplifica procesele HR a companiilor și cuprinde toate funcționalitățile necesare unei firme pentru o monitorizare eficientă a angajaților. Iată câteva beneficii a programului iFlow:

1. Sistemul de pontaj

Salariații își pot înregistra prezența prin mai multe modalități, cum ar fi: în aplicație de pe orice dispozitiv electronic cu acces la internet, în dispozitivul de pontaj cu ajutorul cartelei de identificare sau a recunoașterii faciale, prin intermediul codului pin sau a unui link.

2. Profilul personal 

Fiecare angajat are acces la profilul personal, unde poate vedea datele actuale despre activitatea acestuia, zile de concediu, setări, permisii, evaluări, documente și multe altele.

3. Raportul în timp real     

Aplicația generează automat orice tip de raport ai nevoie. În câteva secunde sunt gata rapoartele de prezență, concedii, ore suplimentare sau învoiri, recuperări, tichete de masă, contracte, angajați și altele.

4. Planificarea programului de muncă         

Programul de muncă poate fi stabilit din timp și atribuit fiecărui angajat individual sau pe echipe. 

5. Evenimentele    

Angajații sau angajatorul pot selecta tipurile de evenimente și perioada în care se vor desfășura. În felul acesta superiorul va avea mereu o evidență clară despre cine dintre angajați este în concediu, cine și-a luat învoire sau efectuează ore suplimentare. Pentru a corespunde tuturor cerințelor companiei, evenimentele sunt predefinite în aplicație sau pot fi personalizate de către administratorul contului, pentru anumite cazuri specifice.   

6. Documentele iFlow     

De acum înainte nu mai există nevoia de a căuta modele de documente în browser. Direct din aplicație se pot genera documente deja completate cu datele firmei și ale angajatului. Toate documentele pot fi modificate sau pot fi create modele noi la dorința angajatorului. 

7. Integrări cu alte aplicații

8. Evaluări   

Mai multe șabloane de evaluare au fost introduse în aplicația iFlow cu scopul de a ajuta companiile la colectarea simplă a răspunsurilor angajaților pentru a analiza părerile acestora și a putea lua decizii pe viitor. 

Cu ajutorul aplicației iFlow managementul de personal crește la un nou nivel. Toate instrumentele de care ai nevoie sunt disponibile chiar și pe telefonul personal, iar timpul necesar pentru efectuarea operațiunilor HR se reduce considerabil. Soft-ul garantează siguranța și protecția datelor firmei, care totodată au devenit foarte ușor de gestionat. 

În zilele de astăzi, fără digitalizare este extrem de greu pentru o firmă să se evidențieze față de concurenți, să se mențină lider pe piață și mai ales să își poată crește notorietatea. Datorită noilor tehnologii, procesele interne devin mult mai eficiente iar angajații au timp să se concentreze pe sarcinile prioritare. De asemenea, se îmbunătățește și experiența clienților cu firma, iar datorită inteligenței artificiale, nevoile acestora sunt ușor de identificat.

Beneficiile digitalizării sunt numeroase și pot fi aplicate tuturor companiilor indiferent de domeniul de activitate, din acest motiv firmele trebuie să profite din plin de oportunitățile oferite de lumea digitală în scopul atingerii obiectivelor propuse și a dezvoltării continue a afacerii.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.