Web Analytics

Update 4.8 – Evaluarea angajaților

Evaluarea periodică sau anuală este un drept rezervat angajatorului, iar în urma rezultatelor primite, acesta poate lua decizii sau aplica măsuri în ceea ce privește echipa pe care o coordonează. Gradul de performanță și mulțumire al angajaților este o chestiune relativă, destul de greu de cuantificat.

Managerii împreună cu departamentele de resurse umane încearcă diferite strategii de a reda obiectiv acești indicatori. Evaluarea este un instrument des folosit, care utilizat și interpretat corect poate ajuta managerii să ia decizii în privința acordării primelor și promovărilor.

iFlow vine în întâmpinarea angajatorilor cu un nou modul folositor, Evaluarea, care facilitează comunicarea între reprezentanții departamentului de resurse umane și angajați.

evaluarea

Aplicația cuprinde un șablon de evaluare generală ușor de personalizat pentru a se plia pe nevoile oricărei companii. Prin doar câteva clickuri, evaluarea se poate individualiza și este gata de completat de către angajați, lideri de echipă, sau manager. De asemenea, aceasta poate fi creată de la 0, prin adăugarea manuală de întrebări, și alegerea modului de răspuns, de exemplu text, numeric, grade, și altele.

Acest modul permite evaluarea tuturor angajaților indiferent de scara ierarhică, și merge în orice sens, astfel:

  1. Angajatul evaluează alt angajat;
  2. Angajatul evaluează liderul de echipă;
  3. Liderul de echipă evaluează angajatul;
  4. Autoevaluare.

Cu ce frecvență poți evalua angajații din compania ta?

Pentru a simplifica procesul de evaluare, aplicația iFlow trimite notificări tuturor când evaluarea este disponibilă de completat. Administratorul sau liderul de echipă alege un model de recurență și frecvența acestui proces, după cum dorește.

Angajatul poate fi evaluat la o dată anume în funcție de data angajării (de exemplu la fiecare 6 luni după angajare), sau periodic, o dată pe an, mai rar sau mai des de la o dată fixă, după preferința managerului. Evaluarea ajută angajatorii să verifice gradul de acomodare al unui angajat nou, modul în care acesta progresează, și cât de mulțumit este de postul pe care îl ocupă până în acel moment. 

Pentru a afla cum se configurează evaluările angajaților, accesează articolul din documentație.

Află totul despre celelalte noutăți și surprize aduse de update 4.8!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.