Web Analytics

Update 4.8 – Setare personalizată pentru pauza automată

Aplicația iFlow ajută companiile cu procesele de HR prin versatilitate și eficacitate. Noua setare personalizată pentru pauza automată vine în sprijinul tuturor firmelor cu programe de muncă diferite, și automatizează modul de alocare a pauzei pentru angajați.

Cum funcționează pauza automată?

Pentru că există programe de muncă variate, am venit cu o soluție să se plieze pe toate. Administratorul poate acum să aleagă un număr de ore lucrate pentru care să se aplice pauza automată. Vestea bună este că nu există un minim de ore, rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă.

Totodată, și intervalul de timp pentru pauză este personalizabil, iar administratorii pot să decidă în minute, cât timp durează aceasta. Angajații se pontează ca de obicei, iar când depășesc numărul de ore prestabilite, pauza se scade automat din prezența reală.

setare personalizată pentru pauza automată

Această setare este de mare ajutor și pentru cazurile în care angajații beneficiază de învoire. Aplicația ia în considerare și această învoire cât și pauza de masă în momentul când se înregistrează, dacă s-a îndeplinit minimul de ore pontate.

Pentru a afla detalii despre cum se setează pauza automată, citește acest articol.

Află totul despre celelalte noutăți și surprize aduse de update 4.8!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.