Update 4.8 – Adăugarea simultană a concediilor

Nu există oameni la fel, cum de altfel nici companii, planificări sau infrastructuri. Unele firme oferă concedii de odihnă standard, altele își recompensează angajații în bani, iar altele adaugă zile în plus la concediile plătite, pentru extra motivare și răsplată. iFlow se potrivește oricărui tip de companie, indiferent de metoda de gratificare aleasă.

Pentru a simplifica modul de adăugare concedii speciale sau de odihnă pentru angajați, iFlow și-a extins funcționalitatea astfel: administratorul poate selecta angajați multipli cărora să le aloce zile de concediu special sau de odihnă, eficientizând timpul petrecut cu acest proces.

adăugarea simultană a concediilor

De acum, este foarte ușor și rapid pentru superior să îi aleagă din lista de angajați pe cei cărora le oferă un anumit fel de concediu, de exemplu o zi liberă plătită pentru vaccinare. Astfel se realizează o mică planificare pentru o echipă întreagă de salariați sau pentru toți deodată.

Aceste evenimente se transmit direct spre raportul de pontaj, care poate fi filtrat în funcție de preferințe, descărcat și gata de trimis spre salarizare. Află mai multe despre cum se folosește adăugarea simultană a concediilor, din acest articol.

Află totul despre celelalte noutăți și surprize aduse de update 4.8!