Web Analytics

Update 4.8 – Import intuitiv pentru angajați și locații

Importul angajaților

Este posibil ca procesul pe care îl consideri cel mai dificil atunci când începi să folosești o nouă aplicație de HR, să fie adăugarea angajaților. Acest update aduce o nouă modalitate de adăugare informații în iFlow, sau de actualizare a datelor deja existente, ușoară și rapidă. 

Prin funcția de import angajați în aplicație, responsabilul departamentului de resurse umane adaugă angajați noi printr-un fișier de orice fel, prin doar câteva clickuri. 

Sistemul inteligent din spatele aplicației iFlow recunoaște informațiile adăugate, împărțindu-le pe coloane specifice care se actualizează instant. Există și varianta de actualizare date prin copiere-lipire (copy-paste) dintr-un fișier, direct în aplicație. În acest mod, scapi de fișierele standard care trebuie completate cuvânt cu cuvânt, iar iFlow face totul pentru tine. 

În iFlow adaugi toate informațiile prin câteva click-uri

Lista de angajați trebuie actualizată cu zilele de concediu pe anul în curs sau viitor? De acum aduci la zi toate informațiile necesare prin doar câteva click-uri, și nu doar cele despre concediu.

Pentru a avea un dosar complet de personal în iFlow, poți adăuga date precum adresă, CNP, număr de marcă, data nașterii, data angajării, și altele. Nu există o ordine predefinită în care aceste informații trebuie introduse, deoarece iFlow este foarte ușor de personalizat și folosit. 

Echipa de dezvoltare iFlow se străduiește să îmbunătățească constant aplicația pentru a oferi o experiență plăcută în timpul folosirii, și de a ajuta responsabilii de resurse umane să eficientizeze timpul petrecut cu sarcinile respective. Din acest motiv am modernizat funcția de import, să simplifice procesul de actualizare date. 

Importul locațiilor

La fel ca importul angajaților, și funcția de import locații s-a modernizat. Pentru companii cu puncte de lucru multiple, importul locațiilor este acum floare la ureche. În câteva momente, lista locațiilor va fi actualizată și din doar câteva click-uri, selectezi dacă locațiile sunt active sau inactive. Citește acest articol pentru a afla cum se folosește funcția de import locații.

Află totul despre celelalte noutăți și surprize aduse de update 4.8!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.