Web Analytics

Update 4.8 – Importul raportului de tichete de masă în softul dedicat

Peste 50% dintre salariații din România primesc tichete de masă de la angajatori. Și în compania ta sunt recompensați angajații astfel? Atunci acest update este pentru tine. 

Aplicația iFlow facilitează completarea datelor despre tichetele de masă oferite angajaților, chiar dacă valoarea acestora nu este aceeași pentru toți. De acum ai posibilitatea să adaugi valoarea tichetelor fiecărui angajat din profilul propriu. Totodată, poți nota și seria cardului folosit de acesta. 

Exemplu: unii angajați primesc bonuri în valoare de 15 lei, alții de 17 lei iar restul de 20 de lei. În iFlow poți face ușor și rapid distincția între aceștia, completând în profilul fiecărui angajat valoarea bonurilor pe care le va primi.

Datele introduse se vor actualiza instant în sistem iar raportul de tichete de masă va fi completat automat în funcție de numărul de zile lucrătoare din cadrul lunii în curs. În acest raport am adăugat și câmpul Serie de card, în eventualitatea că aceste date sunt necesare de descărcat.

Exemplu: Dacă un angajat își ia concediu fără plată 3 zile sau concediu medical pe orice perioadă, bonurile de masă vor fi calculate imediat, iar raportul va fi conform acestor date.

raportul de tichete de masă

Vești bune pentru utilizatorii Edenred

Pentru companiile care folosesc carduri de tichete Edenred, am completat lista de rapoarte cu cel conform cerințelor Edenred. La finalul fiecărei luni, printr-un singur click, descarci raportul gata completat în funcție de zilele lucrătoare și nelucrătoare ale lunii împreună cu concediile aferente fiecărui angajat.

Acest raport are coloanele necesare completate în formatul perfect, gata de transmis spre platforma Edenred, pentru a comanda bonurile valorice oferite angajaților. Altă opțiune este să copiezi datele din raport și să le lipești în tabelul șablon, și a păstra informațiile pentru viitor.

Citește totul despre raportul de tichete de masă din aplicație, în acest articol.

Află totul despre celelalte noutăți și surprize aduse de update 4.8!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.