Web Analytics

Update 8.0 – Banca de ore și iNotify

Începem anul 2024 cu multă energie și suntem mândri să-ți prezentăm cele mai recente instrumente disponibile în iFlow versiunea 8.0.

Banca de ore plătite

Una dintre sarcinile consumatoare de timp este calculul orelor suplimentare și recompensarea acestora, din acest motiv, suntem încântați să lansăm Banca de Ore.

Noile instrumente din acest modul îți permit să gestionezi mai eficient evidența orelor suplimentare, facilitând remunerarea corespunzătoare. Poți urmări orele suplimentare lucrate în weekend, în zile de sărbătoare legală, sau în schimburi care se întind peste finalul și începutul a două luni consecutive. Ai control total asupra modului în care remunerezi orele, fie că alegi plata sau compensarea cu timp liber. Stabilești termenii de plată, monitorizezi informațiile în tabele actualizate și elimini calculele manuale, respectând în același timp legislația în vigoare.

Widget-uri pe panoul general

În vederea structurării rapide a informațiilor esențiale, am creat diverse widget-uri care pot afișa:

  • Zilele de naștere ale angajaților
  • Tichetele de masă
  • Zilele de concediu disponibile
  • Angajații absenți în următoarele 7 zile
  • Ultimele evenimente din companie
  • Proiectele personale

Aceste widget-uri sunt personalizabile la nivel de tip de utilizator, permițând administratorului să decidă ce informații rapide vor fi afișate pentru angajați, lideri de echipă și alți administratori. Cu acest instrument, nu vei pierde niciodată informațiile importante, vei putea planifica mai eficient munca pe echipe și vei îmbunătăți semnificativ relațiile între colegii de muncă. Pentru a activa widget-urile, consultă pașii din acest ghid

Sistem de comentarii îmbunătățit

Facem colaborarea și comunicarea mai ușoară prin sistemul de comentarii îmbunătățit pe evenimente sau documente. Primești notificări pentru fiecare mesaj nou, păstrezi istoricul discuțiilor și gestionezi eficient toate comentariile active.

Angajatul a completat greșit o adeverință sau ai nevoie de confirmarea liderului de echipă pentru a aproba cererea? Toate acestea pot fi discutate în comentarii și astfel, menținerea actualizată a informațiilor din companie devine o sarcină simplificată. Setările necesare pentru utilizarea comentariilor le găsești în acest ghid.

iNotify – Remindere generale

iNotify by iFlow este partenerul tău de încredere pentru gestionarea termenelor limită și activităților esențiale. Controlezi notificările, personalizezi mesajele și le primești și prin email pentru eficiență maximă. Diversele tipuri de remindere asigură actualizarea rapidă a informațiilor importante, făcând din iNotify un instrument esențial pentru organizarea activităților zilnice în iFlow. Mai multe detalii găsești pe pagina dedicată – iNotify și ghidul de utilizare.

Printre alte funcționalități utile noi se numără:

  • Preluarea datelor GPS pe pontarea pe locații cu cod QR
  • Listă CAS
  • Limitarea individuală pe angajat a zilelor de concediu de odihnă disponibile la moment
  • Coloana calculator pe rapoarte pentru operații matematice cu alte coloane din diferite luni

Dacă ai întrebări suplimentare sau dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să profiți la maximum de iFlow 8.0!

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.