Web Analytics

Aplicație calcul ore suplimentare

Cu iFlow, te bucuri de calculul automat al orelor suplimentare. Cererile și aprobările sunt gestionate online într-un mod simplu și rapid, iar raportul de pontaj garantează o precizie de 100% în calcule.

De ce să utilizezi iFlow?

Toate calculele legate de orele suplimentare se află într-un singur loc, lucru care te va ajuta să eficientizezi munca departamentului de resurse umane. Orice informație este la un click distanță și în conformitate cu legislația în vigoare.

Cereri online pentru ore suplimentare

Cererile pentru ore suplimentare se fac online și pot fi aprobate cu doar un click.

Calcule automate pentru orele suplimentare

Angajații tăi se pontează direct în aplicație, iar orele suplimentare sunt adunate corect în rapoarte.

Ore suplimentare conform legislației

iFlow automatizează calculul orelor suplimentare pentru a garanta o remunerare corectă a angajaților.

Aplicația iFlow - compatibilă cu orice dispozitiv

iFlow îți oferă controlul de care ai nevoie pentru gestionarea eficientă a resurselor umane în organizația ta. Accesezi cu ușurință cererile și calculele orelor suplimentare de pe orice dispozitiv și primești notificări în timp real.

Ore suplimentare plătite

Modulul iFlex te ajută să gestionezi corect plata orelor suplimentare. Înregistrezi timpul muncit peste programul stabilit, orele de weekend, orele de noapte sau zilele de sărbătoare legală, iar mai apoi decizi modalitatea de compensare a acestora.

Opțiuni flexibile de compensare

Pentru a asigura o remunerare corectă a orelor suplimentare, beneficiezi de flexibilitatea de a stabili procentul de compensare care se potrivește cel mai bine, astfel încât să oferi sporuri salariale pentru munca depusă de angajați în perioadele aglomerate.

Compania noastră are peste 80 de angajați și aveam nevoie de o soluție automatizată în primul rând pentru evidența concediilor și apoi pentru calculul foii de pontaj. iFlow s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. Cererile de concediu sunt completate automat și le putem accesa oricând în contul nostru. Am personalizat foaia de pontaj exact așa cum aveam nevoie și ne bucurăm de calculele automate a orelor lucrate și a evenimentelor. Aplicația are multe beneficii care ne-au ajutat să reducem timpii de lucru alocați acestor sarcini. iFlow este soluția noastră de pontaj preferată!

Albatros Gold SRL

https://furaje.furajegospodaru.ro/

Acord pentru munca suplimentară

În cazul în care ai nevoie ca un angajat să lucreze ore suplimentare, poți genera rapid o cerere în aplicația iFlow. Această cerere poate fi semnată digital, iar timpul suplimentar lucrat de angajat va fi monitorizat în profilul său.

Ore suplimentare conform Codului Muncii

Ai la dispoziție un sistem complet de monitorizare a orelor suplimentare. Toate calculele și înregistrările sunt efectuate în conformitate cu legislația în vigoare, iar aplicația te va alerta cu privire la orice abatere de la programul de lucru stabilit.

Rapoarte HR specializate

Cu iFlow beneficiezi de rapoarte actualizate automat conform legislației privind orele suplimentare ale angajaților tăi. Vizualizează raportul de ore suplimentare pe fiecare angajat sau pe toată firma și optimizează eficiența companiei tale.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.