Web Analytics

Update 4.6 – Notificări specifice pentru evenimente

Am dezvoltat opțiunea de notificări specifice pentru evenimente pentru că știm că un element cheie al eficientizării transmiterii cererilor în interiorul companiei sunt notificările, în special cele prin intermediul e-mailului. Notificările din iFlow pot fi configurate într-un mod amănunțit, află din acest articol mai multe detalii.

De acum, poți alege ce notificări pe e-mail să primești, în funcție de echipă sau în funcție de eveniment. De exemplu, poți alege să primești doar notificările de concedii de odihnă de la echipa “Dezvoltare”, iar de la echipa de marketing să primești notificări atât pentru concediile de odihnă, cât și pentru orele suplimentare. 

În cazul în care ai o structură complexă pentru departamentele din companie, această funcționalitate de notificări specifice pentru evenimente, te ajută să centralizezi și mai bine informațiile la nivel de angajați. Dacă ai un responsabil pentru zilele de concediu pentru o anumită echipă din firmă, atunci pur și simplu alegi ca acest angajat să primească notificări doar în momentul în care există cereri de concediu pe această echipă.

Dacă aceeași angajați care fac parte din echipă celui de mai sus, vor adăuga și cereri de ore suplimentare sau învoiri, liderul nu va primi notificări și pentru acestea.

Poți alege ca doar o singură persoană din companie să primească notificările pentru cereri de concediu, și doar aceasta să le poată aproba sau respinge. 

Te încurajăm să încerci această funcționalitate, poți oricând să consulți ghidul nostru de utilizare, sau ne poți contacta pentru suport tehnic. Poți programa chiar și un demo, unde un specialist iFlow îți va arăta exact ceea ce te interesează.

Însă, asta nu este tot, mai jos găsești lista cu celelalte noutăți și surprize aduse de update-ul 4.6.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.