Web Analytics

Update iFlow 4.6

Află ce este nou în aplicație odată cu update iFlow 4.6. Unele din cele mai așteptate funcționalități sunt acum disponibile chiar în contul tău. Află care sunt și cum le poți utiliza în beneficiul tău.

1. Proiecte

2. Pauză automată în prezență

3. Pontare cu cod pin

4. Notificări prin e-mail pentru evenimente

Alte modificări utile:

Dezactivare rapoarte

Lista rapoartelor din aplicație crește cu fiecare update, astfel dacă ai nevoie doar de unele rapoarte, acum le poți alege. Tot ce trebuie să faci este să bifezi rapoartele de care nu ai nevoie și să le dezactivezi, astfel în listă rămân doar rapoartele pe care le utilizezi.

Învoirea și pontajul

Acum poți alege dacă învoirea trebuie să fie afișată în raportul pontaj, la nivel de zi. Aceasta este marcată prin culoare în zilele în care este prezentă și prin completarea unui simbol i se va crea și coloană dedicată de totaluri în raportul Pontaj.

Fișierul „Download evenimente”

În acest fișier au fost adăugate două coloane noi, în mod predefinit. Este vorba despre coloana pentru numărul de marcă și coloana pentru motivul evenimentului. Pe lângă aceste două aspecte, acum, dacă ai câmpuri personalizate pentru evenimente vei putea descărca raportul „Download evenimente” cu tot cu informațiile adiționale.

Opțiunea „Contract nou”

În compania ta se întâmplă frecvent ca foștii angajați să fie reangajați? Acum cu iFlow poți marca fiecare contract cu zilele de concediu recalculate pentru anul în curs în mod automat. Astfel păstrezi istoricul angajatului în aplicație, contract cu contract.

Alte îmbunătățiri și reparații

  • Panoul program de lucru a fost îmbunătățit, acum, meniul de click dreapta funcționează inclusiv în zona numelui și selecțiile pot fi realizate și utilizate și de la dreapta la stânga.
  • Modelele de program de lucru pot fi duplicate și în cadrul acestora pot fi selectate schimburi predefinite existente fără a mai scrie programul manual
  • Câmpurile personalizate cu dată vor respecta formatul de dată stabilit la nivel de companie
  • A fost reparat mesajul de eroare pentru parola greșită
  • Concediul de odihnă nu mai poate ajunge la număr de zile disponibile negativ, iar raportul din activitate filtrat pe perioade și concediu de odihnă a fost corectat, astfel încât să aducă doar numărul de zile efectuate în intervalul ales, nu totalul zilelor de pe evenimentele înregistrate în perioada respectivă
  • Reparate cazurile rare în care evenimente șterse interferau cu cele active
  • A fost reparată adăugarea concediilor pe varianta desktop a aplicației
  • Au fost adăugate noi permisiuni și revizuite cele vechi pentru utilizatori
  • A fost creat submeniu specific pentru proiecte în setările la nivel de companie
  • Au fost aduse îmbunătățiri de usability pentru pontarea prin intrare/ieșire
  • Îmbunătățiri de design + CSS

Toate noutățile aduse de acest update sunt prezente și în ghidul nostru de utilizare, poți căuta aceste informații chiar din aplicație prin funcția de căutare. Nu ezita să ne contactezi pentru feedback sau detalii. Dacă nu ai un cont în iFlow, programează un demo și află ce poate face aplicația pentru tine, direct de la un specialist al echipei iFlow.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.