Web Analytics

Update 4.6 – Pauză automată în prezență

Am dezvoltat aceasta pauză automată în prezență pentru că am ascultat sugestiile clienților noștri, iar această funcționalitate este dedicată expres utilizatorilor prezenței reale din iFlow, unde scăderea pauzei devenea o povară tot mai mare. Ei bine, acest aspect devine o problema din trecut odată cu acest update.

Această nouă setare poate fi realizată atât la nivel de companie, la nivel de echipă sau la nivel de angajat. Mai jos îți voi prezenta cum funcționează și de ce te-ar putea încânta această nouă funcționalitate.

Cât timp pot să scad?

Tot ce trebuie să faci este să exprimi timpul de pauză în minute. Aplicația va aplica această pauză automată în prezență atunci când numărul de 8 ore, de exemplu, este depășit. Astfel angajații tăi nu mai trebuie să se ponteze de ieșire atunci când pleacă în pauză și iar de intrare când revin. Și în final, nu mai trebuie să editezi manual raportul descărcat.

Pauză automată din prezență – la nivel de companie/echipă

Setezi un timp pentru pauza pe care aplicația îl va aplica pentru toate echipele sau doar pentru o parte din echipe. Tu decizi dacă pauza automată se aplică pentru toată compania sau nu.

Pauza automată din prezență – la nivel de angajat

Ne-am gândit că poate o să existe și nevoia de a seta un timp de pauză diferit pentru unele excepții, astfel vei putea seta alt timp de pauză pentru anumiți angajați, cărora cel la nivel de companie nu se aplică.

Te încurajăm să încerci această funcționalitate, poți oricând să consulți ghidul nostru de utilizare, sau ne poți contacta pentru suport tehnic. Poți programa chiar și un demo, unde un specialist iFlow îți va arăta exact ceea ce te interesează.

Însă, asta nu este tot, mai jos găsești lista cu celelalte noutăți și surprize aduse de update-ul 4.6.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.