Web Analytics

Update 4.6 – Pontare cu cod pin

Am dezvoltat opțiunea de pontare cu cod pin pentru că în cadrul echipei iFlow apreciem foarte mult diversitatea. Iar pentru ca avem diversitate în portofoliul de clienți, încercăm să ținem pasul și să rezolvăm cele mai apăsătoare probleme pe care le întâlnesc aceștia.

Prezența reală este o funcționalitate importantă în aplicația iFlow, motiv pentru care aceasta are multiple variante prin care poate fi utilizată. Odată cu acest update ne face plăcere să prezentăm și cea mai nouă modalitate de pontare cu prezență reală posibilă în aplicație.

Cum se face pontarea cu cod?

Este foarte simplu, aloci un cod angajatului, iar el se va ponta cu acesta. Simplu în teorie și simplu în realitate. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația iFlow Pin Client pe dispozitivul pe care angajatul se va ponta, o poți seta să se deschidă automat atunci când dispozitivul este pornit.

Pe ce dispozitive se poate instala?

Aplicația pentru pontare cu cod pin poate fi instalată pe orice dispozitiv cu windows. O poți instala pe calculatoarele de serviciu, tablete, etc. Astfel, nu ești nevoit să achiziționezi dispozitive suplimentare pentru a beneficia de această funcționalitate. Angajații nu au nevoie nici de cartele RFID, mai mult de atât, nu este necesar nici să le oferi accesul în aplicație. Aceștia se pot ponta direct cu codul pin și atât.

Te încurajăm să încerci această funcționalitate, poți oricând să consulți ghidul nostru de utilizare, sau ne poți contacta pentru suport tehnic. Poți programa chiar și un demo, unde un specialist iFlow îți va arăta exact ceea ce te interesează.

Însă, asta nu este tot, mai jos găsești lista cu celelalte noutăți și surprize aduse de update-ul 4.6.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.