Avantajele automatizării procesului de pontaj în industria producției

Gestionarea pontajului și a tot ce ține de acesta este diferit în funcție de specificul fiecărei companii, industrie, numărul de angajați și programul de lucru. În acest articol voi dezvolta situația procesului de pontaj în industria producției, unde complexitatea procesului crește din cauza programului în schimburi, inegal, orelor suplimentare, orelor de noapte, de weekend sau din timpul sărbătorilor legale. Pentru a simplifica aceste acțiuni administrative obligatorii, plictisitoare și mari consumatoare de timp, este de recomandat implementarea unei soluții digitale. 

Care sunt principalele beneficii aduse de iFlow pentru industria producției?

Pontaj modern și rapid

Din nefericire, chiar și în zilele noastre, pontajul se face manual, pe condici de prezență învechite sau în cel mai bun caz, în Excel. Îți poți imagina 1000 de angajați făcând acest lucru de fiecare dată când ajung la serviciu și când pleacă? Dar pe cineva adunând toate aceste date la fiecare final de lună? 

Partea bună este că există soluții prin care implicarea tuturor în procesul de pontaj aduce beneficii de necontestat într-o companie cu mulți angajați și nu numai. 

Diferitele tipuri de pontaj disponibile în aplicația iFlow fac ca aceasta să se potrivească atât personalului TESA cât și celor din producție. Programul celor două categorii de angajați este de obicei unul diferit, iar metoda de pontare potrivită fiecăreia diferă, de asemenea. 

Deoarece aplicația iFlow este una de tip cloud, ea poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart cu conexiune la internet. Personalul de la birouri are diverse opțiuni de pontare, de la telefon, laptop, la dispozitive de pontaj ușor de instalat și folosit.