Web Analytics

iFlow Pontaj & HR

Construcții

iFlow îți oferă toate instrumetele necesare pentru a monitoriza prezența pe șantiere sau orele petrecute pe diferite proiecte, totul automat și digital.

Automatizează procesele de muncă

iFlow calculează automat toate informațiile din foaia de pontaj și te ajută să respecți legislația în vigoare. Ai o evidență centralizată a orelor de muncă, concedii și delegații, indiferent de câte puncte de lucru are compania ta.

Ore suplimentare

Tu decizi dacă aprobi sau nu efectuarea de ore suplimentare, iFlow calculează automat toate orele aprobate.

Rapoarte și tipizate

Cererile și adeverințele pentru angajați sunt accesibile din contul acestora și le pot descărca oricând au nevoie.

Self-service angajați

Fiecare salariat adaugă cererile de concediu sau cererile pentru alte evenimente direct în aplicație și așteaptă aprobarea din partea superiorului.

Multiple metode de pontare

iFlow îți oferă numeroase modalități de înregistrare prezență angajați. Alege ceea ce se potrivește personalului tău sau combină mai multe variante. Pontările angajaților pot fi verificate în timp real de oriunde te-ai afla, iar raportul de pontaj se va completa automat cu totalul orelor pontate.

Electrogrup folosește diferite modalități de pontare pentru angajați și a reușit să câștige accesul la informații în timp real, cum ar fi, câți oameni sunt la muncă pe un șantier, cine lipsește și ce proiecte se derulează astăzi.

Creează-ți propriile tipuri de evenimente

Pe lângă evenimentele predefinite în iFlow, de exemplu concediu de odihnă, poți crea și orice tip de eveniment special utilizat în compania ta, de exemplu, timp petrecut pe drum.

Află cât timp petrec angajații tăi între proiecte sau șantiere pentru a eficientiza timpul în avantajul companiei.

Monitorizare timp pe proiecte

Angajații tăi se pontează pe proiecte, sub-proiecte sau task-uri, iar la finalizarea proiectului te bucuri de un raport complet, calculat automat.

Waldevar Energy SRL și-a crescut afacerea datorită eficienței câștigate prin înregistrarea orelor de muncă pe fiecare șantier. Accesul la informații te ajută să planifici sarcinile de muncă pentru angajații tăi.

Structură organizațională corectă

Stabilești ierarhia companiei tale corect prin împărțirea angajaților pe departamente și echipe și prin alocarea drepturilor în aplicație la nivel individual.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

iFlow - Pontaj mobil

Lucrează eficient cu pontajul mobil, accesibil de oriunde te-ai afla. Verifică în timp real timpii petrecuți de către angajați pe fiecare șantier.