iFlow

Soluție completă de pontaj & HR în domeniul construcțiilor

Accesezi în timp real informațiile înregistrate în aplicație, de pe orice dispozitiv: telefon, tabletă, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla.

Pontaj pe locații

Condica de prezență se completează automat și poate fi accesată online sau descărcată în format fizic pentru fiecare locație în parte.

Calcul automat

Foaia de pontaj se completează și se calculează automat. Elimini erorile umane și cheltuielile suplimentare cauzate de acestea.

Documente electronice

Bucură-te de documentele pentru angajați în format electronic, completate automat. Acces rapid cu un singur click.

Mobil

Înregistrare intrări/ieșiri de pe telefon

Șeful de șantier poate folosi funcția de intrare/ieșire pentru a ponta angajații de la fiecare locație. Aplicația preia și locația GPS de unde s-a făcut pontarea.

Digital

Încarcă documente în iFlow de oriunde te-ai afla

Încarcă direct în aplicație certificatul medical pentru concediul medical. Prezența fizică nu mai este necesară pentru a înmâna diferite documente, totul este digital în iFlow.

Automat

Evidența automată pentru zilele libere compensatorii

Angajații tăi lucrează în zilele de sărbătoare legală? iFlow automatizează evidența zilelelor libere compensatorii pentru angajați.

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere deoarece folosisem și alte programe de urmărire prezență în șantier. S-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj. Pentru compania noastră este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Așa, existând și aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro

Precis

Calculul automat al orelor suplimentare

iFlow calculează automat orele suplimentare în foaia de pontaj, conform legislației în vigoare

Rapid

Cererile de concediu accesibile în timp real

Adaugă, aprobă sau respinge cererile de concediu, în timp real, de oriunde te-ai afla

Flexibil

Importă angajații din Excel în iFlow

Pentru a-ți configura contul rapid și ușor folosește șablonul Excel disponibil în iFlow.

iFlow - Pontaj mobil

Lucrează eficient cu pontajul mobil, accesibil de oriunde te-ai afla. Salvează timpul inginerilor și muncitorilor de pe șantiere cu aplicația complet automatizată - iFlow.