Web Analytics

Ce spun utilizatorii iFlow

Oamenii care folosesc iFlow au ales să ne împărtășească idei și impresii despre experiența lor cu aplicația noastră de pontaj online

Electrogrup

https://electrogrup.ro/

Aplicația de pontaj iFlow este una simplă și intuitivă, fiind ușor de utilizat de către colegii noștri, oricând și de pe orice dispozitiv. În același timp, ne oferă posibilitatea de a monitoriza situația de ansamblu a tuturor angajaților, toate informațiile fiind stocate securizat, în cloud.
În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții iFlow. Orice problemă am avut, aceștia ne-au răspuns clar și prompt, ținând cont de nevoile și feedback-ul nostru.

Il Passo

https://ilpasso.ro

Pentru compania noastră aplicația iFlow reprezintă un real avantaj. Odată cu implementarea acesteia am reușit să avem o evidență clară asupra programului de lucru și ale modificarilor ce intervin, poate de pe o zi pe alta. De asemenea, economisim timp în realizarea acestuia, prin schimburile predefinite, calculul automat al numărului de ore și completarea automată a condicii de prezență. În trecut utilizam o serie de tabele, care de cele mai multe ori nu se actualizau la timp, sau erau actualizate doar la nivel de locație, informația "pierzându-se pe drum".
Aplicația ușureaza munca departamentului de HR și nu numai, prin descărcarea rapidă a pontajelor, înregistrarea și aprobarea concediilor, a învoirilor, a recuperărilor, toate printr-un singur click.
Apreciem implicarea dezvoltatorului în instruirea noastră, materialele puse la dispoziție online, dar și adaptarea la orice situație prin update-urile regulate. Ne bucurăm de toate beneficiile aduse de apartenența la familia iFlow.

Raluca Poiana

https://wwf.ro/

Am aflat despre aplicația iFlow imediat după instalarea stării de urgență, când eram în căutarea unei soluții care să ne ajute să ținem o evidență corectă și eficientă a zilelor de telemuncă efectuate lunar de angajații noștri.
Am descoperit că putem ține într-o singură aplicație evidența zilelor de concediu, a deplasărilor, a programului de lucru și a zilelor de telemuncă și că aceasta are un cost accesibil.  Ne-am convins că este soluția de care avem nevoie și am implementat-o fără întârziere.
iFlow este o aplicație intuitivă, practică și foarte ușor de folosit. În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții  iFlow, care au fost deschiși la sugestiile noastre și ne-au ajutat să adaptăm aplicația la specificul organizației noastre.

SOFTIA Web

https://softia.ro/

Compania noastra este o companie de IT iar lucrul de acasa a devenit ceva obisnuit pentru noi inca dinainte de pandemie, astfel ca mentinerea unei condici de prezenta pe hartie era destul de dificila. iFlow a fost tool-ul potrivit pentru noi atunci cand cautam o solutie la provocarea de a gestiona pontajul si concediile luate de angajati. Am descoperit mai apoi cat de usor este de folosit si de personalizat ca sa se apropie si mai mult de nevoile noastre.
Folosirea acestei aplicatii ne-a usurat munca si am apreciat foarte mult promptitudinea si eficienta pe care a dovedit-o echipa iFlow in a fi aproape de noi cu raspunsuri si solutii atunci cand aveam nevoie de ele.  Un mare plus este si faptul ca aplicatia aduce in mod constant features noi si utile, iar comunicarea noutatilor se face intr-un mod prietenos si eficient.

Institutul Român pentru Pace

https://patrir.ro/

Platforma iFlow ne-a salvat de la hârțogăraie și muncă în plus. Ne-a oferit un spațiu atât pentru pontaj și evidența concediilor, cât și pentru a stoca informațiile personale ale angajațiilor, așa încât le putem avea toate într-un singur loc, foarte ușor de accesat. În plus, suntem foarte mulțumiți și de raportul calitate-preț și nu în ultimul rând  de receptivitatea personalului care se ocupă de platformă și ajutorul oferit din partea acestora.

Viamedici Software Lab

https://www.viamedici.de/

Suntem o firmă de IT și aplicația iFlow ne ajută să facem prezența și pentru cei care rămân în home-office. Până acum era totul pe hârtie, complet nepotrivit pentru o firma de IT.
O recomand și altor companii pentru că este incomparabil mai ușor de organizat angajații și e mult mai potrivită pentru firme de IT.

Albatros Gold SRL

https://furaje.furajegospodaru.ro/