Web Analytics

ERP iFlow dedicat

sectorului de producție

Instrumentul potrivit pentru automatizarea și optimizarea operațiunilor în companii de producție

Care sunt beneficiile ERP iFlow?

Accesezi informații înregistrate în aplicație de pe orice dispozitiv: telefon, tabletă, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla. Rămâi informat în permanență despre procesele din companie, chiar și atunci când nu ești prin preajmă.

Program de lucru

Eficientizare afacere

Flux de informații în timp real
Inconsistența fluxului de informații dintre diferitele departamente ale unei companii duce la încetinirea productivității sau chiar stoparea proceselor de lucru. iFlow are calitățile unui mini ERP și facilitează modul operare prin evidența în timp real a proceselor derulate.

Personal

Raportare exactă

Date calitative și cantitative
Mini ERP-ul iFlow este un sistem multilateral care generează date precise în funcție de activitatea din aplicație. Timpii de lucru ai angajaților se cumulează corect pentru a releva informații despre productivitatea acestora și progresul oricărui proces de lucru existent.

Personal

Reducere costuri

Controlul proiectelor și comenzilor
O planificare corectă și în detaliu se poate efectua după analizarea rapoartelor de productivitate și a timpilor de lucru necesari pentru a finaliza un anumit proces. Astfel se pot oferi date estimative verosimile potențialilor clienți când se ia în considerare un nou proiect.

Soluționarea problemelor în timp util

În timpul producției pot apărea probleme sau defecțiuni neprevăzute. Datorită informațiilor transmise în timp real, un manager știe în orice moment care este statusul unei comenzi și dacă se produc întârzieri. Astfel se poate estima o dată la care aceasta se finalizează și informația se transmite mai departe în timp util.

Fiind o aplicație Cloud, liderul de echipă sau managerul are acces la date de oriunde s-ar afla, oricând.

Management producție și HR în același loc

Prezența și eficiența angajaților la muncă este legată direct de progresul comenzilor și proiectelor în derulare. De aceea pontajul în timp real este un indice fundamental al modului cum decurg lucrurile în producție. Rapoartele despre productivitatea angajaților și timpul efectiv muncit sunt generate automat în iFlow.

Toate aceste rapoarte sunt gata de descărcat și transmis mai departe către salarizare prin cateva click-uri.

Scalabilitate în timp real

iFlow a fost construită să suporte un volum mare de date, astfel că ea crește odată cu afacerea ta. Indiferent câte proiecte există sau vor fi adăugate în aplicație, aceasta se comportă la fel de impecabil și când prelucrează un număr extins de informații.

Grație sistemului inteligent de import, proiectele și datele aferente acestora se adaugă în iFlow rapid și ușor, prin doar câteva click-uri.

Implementarea iFlow în companii de producție

Implementarea mini ERP iFlow constă în câțiva pași și pornește de la analizarea proceselor existente în companie. Împreună cu un specialist iFlow se depistează care sunt lipsurile sau neajunsurile actuale și se găsesc soluții potrivite.

Orice îmbunătățire sau modul nou dezvoltat în iFlow va fi imediat disponibil pentru client împreună cu informațiile despre cum se folosește.

Descoperă ERP iFlow pentru Producție

Alege ERP iFlow dezvoltat special pentru sectorul de producție si începe automatizarea și optimizarea operațiunilor în compania ta