Cum adaug echipe ?

Crearea echipelor și repartizarea angajaților este benefică, în special pentru companiile cu un număr mare de angajați. La ce ajută acest lucru?

Toate rapoartele au un sistem de filtrare pe echipe, ceea ce ușurează evidența angajaților și simplifică setarea programului de lucru. Pe lângă toate acestea, poți desemna lideri de echipe, care au un set de permisii diferite care îi permit să administreze o echipă de angajați.

Găsești pașii mai jos pentru crearea echipelor:

  • Din meniul Organizație, secțiunea Echipe:
  • Click pe butonul „Adaugă echipă„
  • Completează numele echipei
  • Completează identificatorul echipei (opțional)
  • Alege liderul echipei (opțional)
  • Pentru a finaliza, click pe „Adaugă„

După ce ai creat echipa/echipele următorul pas este să repartizezi angajații. Membrii unei echipe își vor vedea doar colegii din echipă (dacă setările de vizibilitate pe companie sunt cele predefinite), nu vor putea vizualiza membrii altei echipe.

Echipele mai pot fi create și prin Import angajați, atunci când realizezi un import și e completată coloana pentru echipă, aplicația nu doar creează echipele ci repartizează și angajații în aceste echipe conform fișierului. Găsești aici toate detaliile pentru realizarea unui import.

În cazul în care ai realizat deja un import și nu ai completat și echipele nu este necesar să le creezi manual. Poți să adaugi echipe și prin actualizarea angajaților cu fișier. Găsești aici pașii pentru a realiza o actualizare corectă.

Găsești mai jos și un tutorial video în care vei vedea cum adaugi echipe și cum repartizezi angajații, manual, în acestea.

Citește Blogul

Articole Utile: