Web Analytics

Program de lucru sau schimburi predefinite – Care e diferența?

În aplicația iFlow exista două posibilități de a realiza planificarea, așa cum apar și în titlu, acestea sunt: setarea unui program de lucru sau a unor schimburi predefinite.

Sunt ușor de deosebit odată ce știi la ce detalii să fii atent pentru a face diferența. Citește acest scurt articol pentru a afla cum faci deosebirea.

Care sunt cele 4 elemente prin care deosebești programul de schimburi predefinite

  1. Programul de lucru îl setezi direct în meniul “Program de lucru” pe când schimburile predefinite trebuie create înainte de a le putea seta.

Având în vedere că schimburile trebuie create înainte de a putea fi setate. Cel mai simplu mod de verificare este să accesezi meniul “Setări” – “Schimburi predefinite”. Dacă ai o listă, ca și cea din imagine înseamnă că există schimburi predefinite create care pot fi folosite în setarea planificării. Dacă nu există o listă, înseamnă că planificarea a fost realizată doar cu program de lucru setat direct în panoul program de lucru.

Program de lucru vs. Schimburi predefinite

2. Prin culori – programul are o culoare predefinita pe care nu o poți schimba în timp ce schimburile predefinite au culori setate de tine (în cazul în care nu alegi o culoare acestea vor primii predefinit culoarea neagră)

Programul de lucru vs. Schimburi predefinite

3. Click dreapta pe celulă – nu ai opțiuni de intervale orare din care să alegi pentru programul de lucru, în schimb dacă ai create schimburi predefinite, acestea vor fi listate acolo și le poți alege.

Programul de lucru vs. Schimburi predefinite

4. În “Afișare” – nu apar programele de lucru, însă dacă ai creat schimburi acestea vor fi enumerate în zona “Schimburi predefinite”.

Program de lucru vs. Schimburi predefinite

Pentru orice întrebare legata de aplicația iFlow nu ezita să ne contactezi fie prin chat-ul disponibil în aplicație, fie la [email protected]. Sau poți accesa ghidul nostru de utilizare.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.