Program de lucru sau schimburi predefinite – Care e diferența?

În aplicația iFlow exista două posibilități de a realiza planificarea, așa cum apar și în titlu, acestea sunt: setarea unui program de lucru sau a unor schimburi predefinite.

Sunt ușor de deosebit odată ce știi la ce detalii să fii atent pentru a face diferența. Citește acest scurt articol pentru a afla cum faci deosebirea.

Care sunt cele 4 elemente prin care deosebești programul de schimburi predefinite

  1. Programul de lucru îl setezi direct în meniul “Program de lucru” pe când schimburile predefinite trebuie create înainte de a le putea seta.

Având în vedere că schimburile trebuie create înainte de a putea fi setate. Cel mai simplu mod de verificare este să accesezi meniul “Setări” – “Schimburi predefinite”. Dacă ai o listă, ca și cea din imagine înseamnă că există schimburi predefinite create care pot fi folosite în setarea planificării. Dacă nu există o listă, înseamnă că planificarea a fost realizată doar cu program de lucru setat direct în panoul program de lucru.

Program de lucru vs. Schimburi predefinite

2. Prin culori – programul are o culoare predefinita pe care nu o poți schimba în timp ce schimburile predefinite au culori setate de tine (în cazul în care nu alegi o culoare acestea vor primii predefinit culoarea neagră)

Programul de lucru vs. Schimburi predefinite