Web Analytics

File de verificare prezență reală

Citește informații relevante despre:

O problemă frecvent întâlnită de echipa de resurse umane se referă la prezența angajaților. De multe ori aceștia uită să se ponteze, își înregistrează prezența greșit sau întreprind alte acțiuni care complică ulterior calculul exact al orelor muncite și remunerarea corectă.
Din acest motiv specific, aplicația iFlow îți oferă control deplin asupra programelor de lucru și prezenței angajaților, astfel încât la sfârșitul lunii să beneficiezi de un raport precis și corect al pontajului.

Să analizăm un exemplu

Angajatul are un program de lucru de la 8 la 17, cu o pauză de la 12 la 13. În timpul pauzei, acesta a trebuit să meargă acasă și, prin urmare, a înregistrat ora de plecare la 12:05. Însă, când s-a întors din pauză, a uitat să ponteze ora de sosire la lucru, ceea ce face ca aplicația să înregistreze doar 4 ore de lucru pentru acea zi, informație care nu corespunde cu timpul efectiv muncit de angajat.

Vorbind despre un salariat, procesul de editare a prezenței acestuia pare ușor. Totuși, ce vei face când aceeași greșeală a fost făcută de 20 de angajați? Dacă te-ai gândit deja la un proces manual îndelungat de verificare și corectare a prezenței pentru fiecare angajat în parte, atunci mă grăbesc să te asigur că aplicația iFlow automatizează totul.

Versiunea 6.1, pune la dispoziția ta o serie de condiții pentru verificarea și editarea pontajelor.

Angajatul are prezență incompletă sau mai multe intervale de prezență în aceeași zi?

Cu iFlow poți genera un singur interval de prezență cu prima oră de intrare și ultima oră de ieșire pentru a primi rapid un calcul total al orelor muncite sau poți să setezi tu intervalul de prezență în care angajatul a fost la muncă. De asemenea, poți adăuga pauze în programul de lucru sau rotunji ora de sosire în cazul în care angajatul a venit prea devreme la lucru.

Cineva a înregistrat greșit evenimentele precum concediu de odihnă, concediu medical, orele suplimentare și altele?

Acum poți să ștergi cu un singur click prezența într-o zi în care angajatul a lipsit sau să modifici intervalul orelor lucrate în așa fel ca acestea să corespundă cu programul de lucru planificat. Și acestea sunt doar câteva exemple despre verificările disponibile în aplicație.

Toate modificările făcute pe prezența reală a angajaților se vor salva într-un tabel de pontaj pe care îl poți descărca sau imprima cu ușurință și să îl prezinți în cazul unui control ITM. În același timp, actuala prezență a angajaților nu va fi pierdută, ci se va stoca într-un alt tabel de pontaj la care ai mereu acces pentru a vedea situația angajaților la zi.

Dorești să afli mai multe? Hai la o întâlnire demo cu unul dintre specialiștii iFlow și vei descoperi toate soluțiile oferite de aplicația noastră pentru departamentul tău de resurse umane. Programează DEMO!

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.