Web Analytics

Panou rapid pentru Programul de lucru

Citește informații relevante despre:

Cu toții am întâmpinat dificultăți în procesul de planificare a programului de lucru, în special în perioadele de concediu sau sărbători. Dar acum, iFlow vine în ajutorul tău, simplificând această sarcină.

Pentru asemenea situații neplăcute, aplicația iFlow a implementat un nou instrument numit Panoul Rapid. Cum te ajută acesta? Ei bine, panoul îți va face un calcul rapid a orelor de lucru pe diferite filtre predefinite, cum ar fi:

  • Total ore pe schimburi
  • Total ore pe funcții
  • Total ore pe echipe
  • Total ore pe locații
  • Total angajați pe schimburi
  • Total angajați pe funcții
  • Total angajați pe echipe

Cu această varietate de filtre avansate, primești o perspectivă detaliată asupra programului de lucru, asigurând vizibilitatea informațiilor importante referitoare la turele și schimburile angajaților tăi. Astfel, vei putea lua decizii informate și vei putea optimiza eficiența muncii în companie.

De exemplu, cu iFlow, vei afla rapid câți angajați au lucrat într-o anumită zi sau vei putea calcula totalul de ore lucrate pe o anumită locație. Aceste informații valoroase îți vor permite să ajustezi programele de lucru în mod constant, asigurându-te că munca din companie este desfășurată eficient și la timp.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.