Web Analytics
DocumentațieSetările aplicațieiCum adaug datele personale ale unui angajat?

Cum adaug datele personale ale unui angajat?

Completarea datelor personale în contul angajatului aduce anumite avantaje, însă nu este obligatorie. Prezența datelor personale ajută la completarea automată a documentelor generate în aplicație, de exemplu Cererile de concediu.

Doar numele complet este obligatoriu și adresa de e-mail + parola atunci când dorești să oferi acces angajaților în aplicație. Restul datelor sunt opționale.

Cu cât profilul de angajat este mai complet ai mai multe beneficii în aplicație.

Importanța anumitor date:

CNP sau număr de marcă – Aceste date îți permit să faci actualizări prin intermediul fișierului de actualizare deoarece fără acestea, aplicația nu poate identifica utilizatorii și îi va dubla.

Interval de angajare – în funcție de acest interval, aplicația va genera rapoarte corecte și va face anumite calcule. În cazul în care aceste date nu există, angajații respectivi vor figura în aplicație ca fiind existenți în companie dintotdeauna și pentru totdeauna.

Norma – numărul de ore din normă este important pentru calcularea normei lunare, a orelor suplimentare în funcție de aceasta și va completa automat numărul de ore corect în cazul concediilor.

Cum accesez profilul unui angajat?

Profilul angajatului poate fi accesat de oriunde din aplicație printr-un simplu click pe numele acestuia. Găsești o listă cu principalele locuri de unde poți accesa profilul.

  • Din căutarea prin intermediul lupei – cauți numele angajatului și click pe rezultat
  • Prin click pe numele acestuia din panourile: General, Activitate și rapoarte
  • Click pe bulina cu poza din programul de lucru

Cum adaug sau modific date personale?

Poți adăuga sau modifica datele personale în două moduri, automat sau manual în aplicație.

Automat:

Manual:

  • Navighezi în profilul angajatului, click pe meniul “Setări” (de lângă butonul Profil) și adaugi sau modifici datele, apoi click pe “Salvează setările”.

Cuvinte cheie: cont angajat, informații angajat

Citește Blogul

Articole Utile: