Web Analytics
DocumentațieEvidențe personalizate - Program de lucru

Evidențe personalizate – Program de lucru

Acest tabel a fost creat cu scopul de a avea o evidență pentru anumite ore/zile specifice din cadrul companiei dumneavoastră. 

Datorită opțiunilor de sortare pe care le puteți folosi în acest tabel,  aveți posibilitatea de a crea în programul de lucru o coloana personalizată care să vă afișeze orele/zilele specifice informațiilor introduse.

Ce cuprinde tabelul personalizat?

Denumirea coloanei: 

 • Nume – numele coloanei care va fi afișată în tabel
 • Simbol raport – simbolul care va fi afișat în pontaj sau în program de lucru

Selectarea perioadei:

 • Perioada relativa – acest tip de perioadă se folosește pentru un interval dinamic care se va respecta lună de lună.
  • Exemplu: în primul chenar de selectare a lunii, se alege “luna curentă -5”, iar în cel de-al doilea chenar “luna curentă”, intervalul calculând informațiile introduse din urmă cu 5 luni până în luna curentă.
 • Perioada fixa – tipul respectiv de perioadă se folosește pentru un interval specific, care poate fi pentru o zi/săptămână/lună/an.
  • Exemplu: se dorește evidenta unor ore pentru o saptamana din luna februarie -> se va selecta săptămâna respectivă și vor fi afișate orele respective doar pe saptamana setata în interval.

Opțiune de afișare în ore sau zile:

 • Ore: totalul informațiilor adăugate va fi afișat în ore
 • Zile: totalul informațiilor adăugate va fi afișat în zile

Setări coloane: 

 • Împarte ore pe zile – Orele vor fi împărțite între ziua în care începe tura și ziua în care se termină tura. (Ex. pentru programul 22:00 – 06:00, vom avea 2 ore în ziua în care începe programul și 6 ore în ziua în care se termină programul.)
 • Afișează pontajul până în prezent – Pontajul va fi completat doar până în data actuală, nu vor mai fi afișate date pentru zilele următoare.
 • Minute în zecimale – Afișează minutele exprimate în zecimale (ex. 10.30 în zecimale este 10.50)

Ore adăugate – Ore scăzute: 

În aceste 2 chenare veți putea adaugă toate tipurile de evenimente disponibile (concediu platit, concedii medicale, alte evenimente).

Alte date:

– Program de lucru ( zilele ce conțin evenimente, cu opțiunea de excludere din totaluri pontaj activată, sunt excluse )

– Program de lucru complet

– Prezenta reala

– Normă ( exclude zilele cu evenimente care se exclud din totaluri )

– Normă completă

Exemplu evidențe personalizate:

Mai jos vei găsi o listă de exemple de utilizare al acestui modul destinat performanțelor angajaților.

Evidența personalizată a orelor suplimentare efectuate în luna trecută pentru angajați care lucrează în ture

 • Sunt cazuri în care angajații care lucrează în ture, depășesc programul de lucru setat, acumulând ore suplimentare. Puteți crea o coloană cu evidența acestor ore care au fost cumulate cu o lună înainte pentru a observa performanța fiecărui angajat.

Coloana va fi creata astfel:

 • Se va alege perioada relativă, în ambele chenare setați “luna curentă -1”, modul de calcul să fie setat în ore, apoi la “ore adăugate” veți introduce prezenta reală iar la “ore scăzute” normă.

Evidenta personalizată a orelor de noapte lucrate în ultima lună

 • Sunt cazuri în care anumiți angajați au un program de lucru care poate include și ore de noapte. Aveți posibilitatea de a crea o coloana care sa va evidentieze orele respective pentru fiecare luna anterioara fata de cea curentă.

Coloana va fi creata astfel:

 • Se va alege perioada relativa, in ambele chenare setati “luna curenta -1”, modul de calcul sa fie setat în ore, în tabelul cu “total ore lucrate” veți bifa doar căsuța din dreptul orelor de noapte de sub total, apoi la ore adăugate veți introduce prezența reală.

Citește Blogul

Articole Utile: