Web Analytics
DocumentațieNotificări prezență

Notificări prezență

Funcția “Notificări prezență” este diferită în funcție de categoria de utilizator. Astfel, pentru angajați există notificări doar pentru propriile prezențe, iar pentru liderul de echipă și administrator există notificări inclusiv pentru prezențele angajaților.

Notificările funcționează astfel: vei realiza o planificare a programului de lucru în funcție de programul de lucru cu interval de timp aferent + locația de unde trebuie să își desfășoare angajatul activitatea.

Notificări prezență pentru membru de echipă

Notifică angajatul curent când a întârziat la muncă

Notificările pentru această categorie de utilizator sunt legate de întârzierea la muncă. Practic, aplicația verifică planificarea programului de lucru, mai exact intervalul orar al programului de lucru, iar dacă angajatul nu s-a pontat la ora la care trebuia, aceasta îi trimite o notificare pentru întârziere. 

Notifică angajatul curent când s-a pontat din locația greșită.

Notificările pentru această categorie de utilizator sunt legate de pontarea la o locație greșită/ diferită de cea planificată. Practic, aplicația verifică planificarea programului de lucru, mai exact locația setată în programul de lucru, iar dacă angajatul nu s-a pontat în locația care trebuia, aceasta îi trimite o notificare pentru pontare la o locație greșită. 

Pentru a activa aceste notificări, urmează pașii:

 • Din profilul angajatului 
 • Click pe butonul “Setări” (de lângă butonul Profil)
 • Click pe submeniul “Permisii
 • Bifează căsuța pentru “Notifică angajatul curent când a întârziat la muncă
 • Bifează căsuța pentru “Notifică angajatul curent când s-a pontat din locația greșită.
 • Click pe “Salvează setările

Notificari prezență prin:

Această opțiune poate selecta modul prin care să fie trimise notificările. Aveți posibilitatea de a alege să se trimită prin e-mail, prin sistemul propriu de notificări al iFlow, sau ambele variante simultan.

Notificări prezență pentru lider de echipă și administrator

Liderii de echipă și/sau administratorii își pot activa notificările pentru propriile prezențe dacă doresc acest lucru, urmând aceeași pași de mai sus. Mai mult, aceștia pot primi notificări atunci când angajații din subordine întârzie la muncă sau se pontează din locația greșită.

Pentru a activa notificările pentru angajații din subordine, urmează pașii:

 • Din profilul angajatului 
 • Click pe butonul “Setări” (de lângă butonul Profil)
 • Click pe submeniul “Permisii
 • Click pe “Selectează echipele
 • Bifează căsuța pentru echipa/echipele dorite
 • Click pe “Salvează setările

E-mail notificări

În chenarul respectiv puteți seta un e-mail separat pentru a fi trimise notificările selectate. Această opțiune se recomandă în cazul în care se dorește transmiterea notificărilor pe altă adresă decât cea înregistrată pentru logare și pentru cazurile în care o persoană are mai multe conturi iFlow, această opțiune îi va permite să seteze aceeași adresă de e-mail pentru toate conturile.

Citește Blogul

Articole Utile: